Referens : 8664978
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
JAKTSKOR

Jaktsko vattentät Asolo X-Hunt Mountain Gore-tex Vibram ASOLO

ASOLO
Decathlon
//INTENSIV JAKT I BERGSTRAKTER, MED EN DEL TÖRNEN// Vattentäta skor i Gore-tex Vibram för jakt i bergstrakter. Samarbetet mellan Asolo och Solognac ger denna sko som är ultimat för intensiv jakt i kuperad terräng, med mebran i Gore-tex, Vibram-sula och skaft i ett enda stycke n.

Produktens fördelar

Håller för buskage Heltäckande grusskydd som ger optimalt skydd för vandring i bergstrakter.
Vattentäthet Gore tex-membran skyddar mot regn.
Grepp Du klarar alla hinder med sulan Vibram Master, i materialet Mont.
Stötdämpning Häl i PU som ger optimal stötdämpning.
Sitter väl Högt skaft som ger bra stöd för hälen när du går i kuperad terräng.
Fotrullning Iläggssula i hård EVA som ger dig bra kontroll när du går i kuperad terräng.
Vikt Väger 1,64 kg paret i stl. 42

Teknisk information

Samarbetet Asolo X Solognac

Asolo, specialist inom friluftsskor, och Decathlons jaktmärke Solognac, har designat dessa unika skor; Gore tex-membran, sulan Vibram, och tåliga material i ovandelen samt en sammanfogningsteknik av hög kvalitet gör dem perfekta för jakt. Alla modeller har testats under jakt under flera månader, i Frankrike.

Gore-tex och Vibram

Membranet Gore-tex med hög prestanda och komfort, samt sulan Vibram Master är material av högsta kvalitet: det vattentäta membranet håller fötterna torra oavsett väder, och sulan Vibram Master Mont är testade och godkända för kuperad terräng oavsett temperatur.
Nubuckläder i ett enda stycke som ger bra komfort och tål törnen.

Skötsel

Enkel skötsel! Bara tvätta med tvålvatten, utan fett eller rengöringsmedel. Du kan även använda impregneringsspray när de är torra för att återaktivera egenskaperna. Torka ej nära element eller annan värmekälla, då blir lädret hårt.

Asolo

Asolo startade sin verksamhet 1975 i norra Italien och är pionjärer inom skotillverkning för vandring och bergsklättring. De var först med att tillverka en vandringssko i tyget Cordura och läder, och sedan först med att erbjuda en vattentät sko i Gore tex år 1980. Idag är Asolo världskänt för sin tradition, kvalitet och sina innovativa produkter.

Vibram

Pirelli har designat sulor sedan 1937 och de skapade en specialsula för bergsklättring i vulkaniserat gummi. Vibram är känt för att skapa sulor med optimalt fäste. Att skapa sulor för bergsklättring har gjort Vibram till experter inom området. Idag är materialet Mont känt för dess effektivitet i både hetta och kyla.

Gore-Tex

År 1958 skapade herr och fru Gore skapade företaget Gore i sitt garage i Newark, Delaware. De hade gjort en vetenskaplig upptäckt; ett material som står emot vatten utan att absorbera det. Teknologin Goretex såg dagens ljus. Idag finns den i sportplagg som jackor och handskar. 1981 utrustades astronautdräkter med materialet! De blev snabbt ledande inom friluftsvärlden och de skapar ständigt innovativa lösningar.

Se mer Se mindre

Material och råd

Förvaringstips Förvara torrt och svalt. Lossa på skosnörena ordentligt och öppna plösen så torkar de ordentligt.

Vårt engagemang

Så testas produkten Skorna har testats intensivt under flera månader under jakt i Frankrike.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen