Referens : 8555450
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
STÖD FÖR LEDER / MUSKLER

Armbågsstöd vänster/höger TARMAK

TARMAK
3.4/5
3.4/5
Decathlon
Armbågsstödet är gjort för när du ska återuppta träning efter en seninflammation i armbågen, även kallat tennisarmbåge. Detta stödband hjälper till att ge stöd åt senan i armbågen när du tränar eller spelar match. Spela på alla underlag utan att tänka på värken.

Produktens fördelar

Stöder leden Silikondel som ger garanterat stöd till senan i ambågen.
Sitter väl Silikon som inte glider på hela ytan.

Teknisk information

Varför ska man använda detta band?

Detta stöd kan användas om du har en seninflammation i armbågen (tennisarmbåge) eller golfarmbåge och vill underlätta när du ska börja träna igen. Passar för basket, fotboll, handboll, tennis, badminton, löpning, trail, gymnastik och judo. Det är lätt att ta på och spänna, och det mjuka materialet formar sig efter din armbåge för att du ska träna bekvämt.

Vad är tennisarmbåge och golfarmbåge?

Dessa två seninflammationer sitter i armbågen, på utsidan av armen om man har tennisarmbåge och på insidan om man har golfarmbåge. De förekommer i alla sporter (basket, handboll, rugby), men främst i racketsporter och golf, ofta när man har tränat mycket hårt eller fått ett slag.

Visste du att alla TARMAK-produkter testas på plan?

Produktteamet för TARMAK finns i norra Frankrike. De forskar i att utveckla och förbättra sina produkter efter användarnas behov. 100 % av deras modeller är testade under riktiga sportförhållanden i flera veckor, och förbättras med hjälp av dina åsikter.

Utrustning, träning.. se alla våra råd!

Tarmaks produkter finns för alla nivåer, från nybörjare till experter. Fråga gärna vår kunniga personal om råd gällande träning, förberedelse och utrustning.
https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Huvudmaterial
100% Gummi
Skum
100% Foamed Polyurethane
Yttertyg
100% Polyamid
Innertyg
88% Polyester, 12% Elastan
Förvaringstips Förvaras i ett rent, torrt och mörkt utrymme.
Fäst de självhäftande delarna på gummibandet för att skydda stickningen från för tidigt slitage.
Begränsad användning: Denna produkt är för medicinskt bruk. Se anvisningar.
Rättslig notis Detta är en medicinsk produkt och har tagits fram enligt standard och märkningen CE. Vi rekommenderar att du följer din läkares råd. Läs instruktionerna noggrant.

Vårt engagemang

Så testas produkten Denna produkt har genomgått labbtester (tvätt, färg, slitning) vilket gör att vi kan bekräfta vår höga kvalitet.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen