Referens : 8492679
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
ARCTIC TREKKING OUTFIT

Arctic vandring Handske 500 Warm Svart FORCLAZ

FORCLAZ
Decathlon
vandrare som är ute efter ett par extremt välisolerade handskar för temperaturer ned till närmare -20 °C. Som gjord för krävande upptäckare vintertid mitt i vintern är det modulkonstruktionen som gör skillnad. Handflata i hållbart getskinn och tåligt huvudmaterial. Isolerande syntetfoder med lång päls i den avtagbara innerhandsken
GRATIS frakt till din Decathlonbutik
365 dagars öppet köp
GRATIS returer
Boka online
Hämta inom 2 timmar
Betala online

Produktens fördelar

Värme Rekommenderad temperatur: -20 °C; foder med 100 % syntetisk isolering
Nötningsbeständig Slitstarkt huvudmaterial (147 g/m2; 70 denier) och skinn på utsatta ställen
Modularitet Avtagbar innerhandske med varmt pälsfoder, pekskärmskompatibelt pekfinger
Vattentäthet Slitstarkt och vattentätt material som andas. Sydd med vattentäta sömmar
Ergonomiskt grepp Sydd för att ge enastående rörlighet för handen, med fingrar i skinn
Lätt att ta på/av sig Dragsko vid handleden som kan hanteras med en hand och spännband
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Skyddar mot vind och snö

Isolerande handske som tagits fram särskilt för mycket kalla förhållanden.
Vår ytterhandske består av ett mycket slitstarkt material för arktiska förhållanden som gör handsken vind- och fukttät. Dessutom sydd med täta sömmar.
Tillsammans med vattentätt huvudmaterial och täta sömmar ger det en bättre avvägning mellan skydd mot blåst och fukt, samtidigt som det garanterar viss andningsförmåga och därmed bättre fuktreglering

Mäta värmen

Alla handskarna har laboratorietestats med hjälp av en termisk hand för att fastställa värmenivå och gränstemperatur. Temperaturerna gäller endast när du går.

Värme

I fuktiga polarförhållanden rekommenderar våra polarguider från byrån 66°degré Nord inte fjäderisolering, eftersom fuktiga fjädrar klibbar ihop och gör att handsken isolerar sämre.
Vi har därför valt ett isolerande foder i 100 % mycket tunna polyesterfibrer som isolerar enastående väl. Dessutom är det ett material som torkar mycket snabbt.
Förväntad grad av värme garanteras därför genom dess vattentäthet och isolering

Praktiska funktioner

Alla dragskor och spännremmar är överdimensionerade och lätta att hantera även med tjocka vinterhandskar på den andra handen.
Som du förstår: varje detalj som kan göra handskarna lättare att hantera har omsorgsfullt integrerats, för att göra dem mycket lätta att använda.

Storleksinfo

Detta par handskar har skapats för polarförhållanden och sitter inte alltför tajt på handen, så att det bildas en isolerande luftspalt runt fingrarna. Om det inte försämrar rörligheten alltför mycket rekommenderar vi dem som är särskilt känsliga för kyla att ta en storlek större.

Smidiga, Skyddar och Slitstarka

Den förformade konstruktionen för hand och fingrar ger ett exakt grepp om vandringsstaven, pulkremmen, isyxan eller repet.
Handflatan är i skinn, med förstärkningar i skinn för att göra vantarna tåligare när man greppar stavar, pulkrem, isyxa eller rep.
Dessutom skyddar skinnet bättre när man hanterar lägerutrustning (som kokkärl och liknande), än en handske i rent syntetmaterial, som är känsligare för värme

Rätt klädsel

När du rör dig genererar kroppen värme som bevaras tack vare klädernas värmeisolering. Är du inte rätt klädd kyls kroppen av och blodcirkulationen till händerna minskar för att bevara värmen i kroppen. Handskar och klädsel måste anpassas efter bruk och väder för att undvika att frysa om händerna.
Om du tvekar mellan två storlekar är det alltid bättre att ta en som är lite för stor än lite för liten.

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Ytterdel - Huvudmaterial
14.00% Polyester, 86.00% Polyamid
Handflata
100.00% getläder
Innertyg
100.00% Polyester
Foder
100.00% Polyester
Beläggning
100.00% Polyuretan
Skötselråd: Tvätta med en fuktig trasa.
Tvättråd
Ej vattentvätt
Ej vattentvätt
Ej blekning
Ej blekning
Ej torktumling
Ej torktumling
Ej strykning
Ej strykning
Ej kemkvätt
Ej kemkvätt
Förvaringstips Förvara torrt och välventilerat. – Tvättas inte i hög temperatur för att inte skada skinnet – För att behålla sina egenskaper får skinnhandskar inte tvättas för ofta

Vårt engagemang

Alla våra modeller testas i användarförhållanden som är identiska med dem som du själv kommer att befinna dig (i snö, kyla, pudersnö, etc.). Samtidigt utförs kompletterande tester i våra labb. Vi arbetar med dessa krävande kvalitetstester för att ständigt utveckla de tekniska egenskaperna och designen för våra Forclaz-produkter. Vi tar också till oss användarnas feedback för att ständigt förbättra vårt sortiment.
Så testas produkten För att hjälpa dig att hitta den bästa utrustningen ger Forclaz, i samarbete med Decathlon Research, råd om rekommenderade temperaturer för produkter för mycket kallt väder. Test har genomförts i klimatkammare för att mäta värmeisoleringen på en testdocka. Resultaten kompletterades med fysiologiska undersökningar av Decathlon Research för att beräkna upplevelsen av värme/köld som vid faktiskt bruk.
Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen