Pga hög efterfrågan på beställningar kan det tyvärr bli vissa förseningar. Vi ber om ursäkt för besväret
Referens : 8568950
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd

AERO 60H

Aero 60 är Brytons första aerodynamiska cykeldator, med en särskild ytstruktur på baksidan och den helt nya hållaren Aero Mount. Pulsband ingår. Aero 60 inkluderar den förinstallerade appen OpenStreetMap och är kompatibel med alla satellitsystem, så att du alltid kan följa dina planerade rutter.

Produktens fördelar

Mätning Tid, distans, hastighet, höjdskillnader och position. Pulsband ingår.
Anslutning Kopplas med Bluetooth till smartphones, och med ANT+ till sensorer (tillval).
Kapacitet Batteritid på upp till 32 timmar.
Vattentäthet Kapslingsklassning (vattentäthet) IPX7.
Upptäck produkten i användning
Upptäck produkten i användning

Teknisk information

Aerodynamisk design

Aero 60 har en särskild ytstruktur på baksidan, och monteras med den helt nya hållaren Aero Mount, som har utformats som ett integrerat system för att minska luftmotståndet.

Stor och extra lättavläslig skärm

Aero 60 har en stor och tydlig svartvit display på 2,3" som gör det lättare än någonsin att läsa av sina data. Den rymmer upp till 10 värden per sida, så att du kan enklare kan analysera dina prestationer i realtid.

Följ rutter med OSM

Kasta dig in i ett nytt äventyr med funktionen Follow Track! Aero 60 har appen OpenStreetMap (OSM) förinstallerad, och fastställer snabbt din position och vilken riktning du bör ta. Den ger en praktisk och intuitiv användarupplevelse för landsvägscyklister. Du guidas kurva för kurva längs rutter skapade i appen Bryton, och får information om sträcka och riktning inför varje kurva.

Hanterar elektroniska växelsystem

Aero 60 kan nu hantera elektroniska växelsystem såsom Shimano Di2, SRAM eTap och Campagnolo EPS. Istället för att kolla vevparti och kassett separat kan du se all växelinformation såsom utväxling, växelkombination och till och med batterinivån för ditt växelsystem direkt på Aero 60.

Stödjer sensorer med ANT+/BLE

Gör det enkelt för dig. Sensorer med ANT+ och BLE fungerar utmärkt med Aero 60 efter en enkel parkoppling.

Absolut precision

Den första av Brytons cykeldatorer att stödja alla satellitsystem för navigering: GPS, Glonass (Ryssland), BDS (Kina), Galileo (Europa) och QZSS (Japan). Detta ger mycket mer tillförlitlig satellittäckning i vilken situation som helst, särskilt i närvaro av träd och byggnader eller vid stigcykling, och gör att du kan starta snabbare.

Upp till 78 funktioner

Aero 60 tillhandahåller kompletta data som låter dig analysera hur du har presterat under träningsrundan. Den erbjuder upp till 78 funktioner, bland annat tid, hastighet, sträcka, kalorier, kadens, höjd, effekt, puls och Shimano Di2.

32 timmars batteritid

Om du gillar långturer är Aero 60 rätt för dig. Den har en batteritid på upp till 32 timmar, och kan ladda externa batterier under tiden den används.

Träna med TrainingPeaks

För att underlätta din träning är Aero 60 nu kompatibel med träningsplaner skapade med TrainingPeaks®. Planera dina träningsturer i TrainingPeaks®, och exportera dem till Aero 60 via appen Bryton.

Smarta aviseringar

Oroa dig inte för att missa viktiga samtal, mejl och sms medan du är ute och tränar. Aero 60 aviserar dig när du får inkommande samtal, mejl och sms, efter parkoppling med din smartphone via BLE.

Anpassningsbar informationsvisning

Anpassa informationsvisningen som du vill med appen Bryton! Efter parkoppling med appen Bryton kan du använda din mobiltelefon för att via BLE anpassa sidor och informationsfält efter dina träningsmål. Detta görs mycket enkelt.

Automatisk synkronisering med Strava, TrainingPeaks och Selfloops

Tävla mot cyklister världen över tack vare datan från Aero 60. Ingen programvara för filkonvertering krävs. Träningsfilerna sparas automatiskt i formatet FIT, som kan laddas upp på populära träningssajter. Du kan också enkelt synkronisera dina aktiviteter med Strava/TrainingPeaks/Selfloops via appen Bryton, genom att koppla ihop dina konton.

Specifikation

Display: monokrom LCD-skärm på 2,3"
Batteritid: 32 timmar
GPS: mycket känsligt chipp
Vattentäthet: IPX7
Alarm: Ja
Varvhistorik: 130 varv
Logghistorik: 300 timmar
Pulszoner: 7 zoner
Temperaturintervall för användning: -10 °C ~ 50 °C

Se mer Se mindre

Material och råd

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

omdömen

Personalens Omdömen