Elcyklar

14 Produkter Produkter

sortera efter

En elcykel öppnar nya horisonter: den är snabbare och bekvämare än många vanliga cyklar och erbjuder nya möjligheter för din dagliga pendling. Vi har sett till att ha marknadens mest prisvärda elcyklar. Du kommer inte kunna hitta billigare elcyklar med samma kvalité!

Produkten lades till
Jämför produkterna (0/5)
Öppna
Ej tillgänglig för jämförelse
Jämförelselistan är full. Var god och ta bort en produkt.
Ta bort

Elcyklar: snabbare, högre och längre!

Vårt mål är att leverera enklare färder genom smartare lösningar. Vi vill att människor ska har friheten att åka var de vill och när de vill med hög komfort till ett billigt pris.

Alla typer av väderförhållanden

Genom att fokusera på alla Sveriges hårdaste väderförhållanden har Decathlon designat elcyklar med tåliga ramar och batteripaket samt terränghjul som passar svår terräng samt åkning i olika stadsmiljöer. När vi designade våra cyklar var vi väl medvetna om att regn försämrar kapaciteten för batterierna i elcyklarna

Alla våra batterier är skyddade från regn och stötar och kan laddas oavsett om de sitter i cykeln eller om de är utdragna ur den. Alla våra batterier är av samma kvalité som de bästa märkena på marknaden och vi har alltid 2 års garanti.

Decathlon har valt att utgå från en existerande ramdesign och verktyg för att reducera kostnaderna för verkstads- och tillverkningskostnader. Vi har valt de bästa komponenterna som man kan hitta på marknaden som fungerar i harmoni med varandra samtidigt som vi håller kostnaderna nere.

Resultatet är några av marknadens bästa elcyklar till de lägsta priserna. Ta en närmare titt på vårt sortiment för att se vilken cykel passar din körstil bäst. Vi har också hybrider, eldrivna stadscyklar, allroundcyklar, fällcyklar (ihopvikbara cyklar), MTB (mountain bikes) och landsvägscyklar.

Självklart har vi alla EU certifieringar som krävs för att vi ska kunna sälja våra elcyklar var som helst i Europa enligt den högsta standarden. Om du har några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss under våra öppettider.

Cykelutrustning

Alla våra elcyklar är fullt utrustade så att du kan åka dem på vägarna enligt svensk lag. Ringklocka, cykellampa, reflexer och tåliga bromsar är en självklarhet när vi bygger våra cyklar. Hos oss kan du också få cykellås, stödben, cykelhjälm, cykelkorg, cykelväska, cykelsadel, dubbdäck, cykelslang, stänkskydd och verktyg för att reparera cykeln själv till ett billigt pris. Läs mer om våra garantier och förmåner på respektive produktsida.

Elcyklar är det bästa sättet att ta sig fram i storstäder!

Våra elcyklar har alla fördelar som en vanlig cykel har kombinerat med en eldriven motor i världsklass. Att cykla är kul men det adderade stödet som man får av en motor gör att man kan färdas enklare, speciellt när man tar sig upp för en svår backe eller när man accelererar för att komma ifrån ett trafikljus.

Till skillnad från en moped eller en motorcykel så måste man trampa på pedalerna för att generera energi. Det är därför en vanlig elcykel inte kan klassas som en vanlig moped. I och med att du kan fortfarande använda pedalerna för att föra fram cykeln så är det här rent tekniskt sätt elektriskt assisterade cyklar. Det här har en stor fördel i och med att många länder kräver inte att du ska ha en viss licens, försäkring eller betala en viss skatt för att få använda en elcykel.

Medans vissa cyklister tycker att det är inte riktig cykling när man har en elmotor på sin cykel så har elcyklar växt i popularitet under de senaste åren. Det är inte bara äldre cyklister som tycker om att använda elcyklar. Marknaden för elcyklar har växt stadigt och kommer att fortsätta under de kommande åren. Dessutom sparar du massor av pengar genom att ta en elcykel istället för bilen!