Campingmöbler

50 Produkter Produkter

sortera efter

Produkten lades till
Jämför produkterna (0/5)
Öppna
Ej tillgänglig för jämförelse
Jämförelselistan är full. Var god och ta bort en produkt.
Ta bort
quechua

Ett tält och en sovsäck. Kanske något att laga mat med. Det är allt du verkligen behöver för att komma igång när du campar, och om du har dessa saker kan du klara dig ganska bekvämt. Men vi vet alla att det bara är början, och väldigt få av oss reser faktiskt så lätt.

Om du vill ha en riktigt bra semester, måste du utöka din arsenal av campingmöbler, hjälpa till att skapa ett litet hem och som låter dig verkligen koppla av. Här är några av de campingmöbler och utrustning du behöver innan du åker på nästa resa.

Campingfåtöljer och campingstolar

Det finns inget som att falla ner i en skön fåtölj utanför ditt tält, ta sin favoritdryck och att titta på världen som går förbi, eller att sitta runt en lägereld med en grupp vänner som rostar några marshmallows.

Så om du inte planerar att sitta på marken, är campingstolar absolut nödvändiga. Det finns några riktigt sköna campingstolar där ute som är nästan lika bekväma som fåtöljen i vardagsrummet. Men om du bara vill ha något enkelt att sitta på utan att behöva spendera mycket pengar så har vi hopfällbara, lätta pallar. Om du vill se mer utav våra campingstolar och picknickfiltar, klicka här.

Campingbord

Bord går hand i hand med stolar även när man campar. Att sitta som en familj och njuta av lite tid tillsammans är en av de bästa delarna med att campa, och kanske något du inte får göra tillräckligt med hemma, så se till att du har ett campingbord som alla kan sitta runt.

Vi har ett fantastiskt utbud av campingbord att välja mellan, lämpliga för användning både i och utanför ditt tält, perfekt om du gillar lite utomhusmat eller vill träffas för en spelkväll. De är alla hopfällbara lätta är enkla att förvara när de inte används.

Förvaringsmöbler

Om du inte kommer att förvara allt i din resveska eller lagra alla dina saker i högar runt tältet (om du har barn, kommer de sannolikt att göra det ändå) behöver du några anständiga camping-lagringslösningar. När det gäller lagring kan du göra det så enkelt för dig som du vill.

Hos Decathlon kan du hitta köksförvaringsmöbler, förvaringspåsar och små, hopfällbara skåp med hyllor som är tåliga.

Från tygskåp och garderober till fullständiga köksenheter och grundläggande lagringsbehållare för camping, kan du se till att ditt tält förblir snyggt och organiserat! Så oavsett om du behöver en plats för att hålla din mat, skor, smutsig tvätt eller vad du än har tagit med dig så har vi lagningsmöblerna för dig.

Hammock/hängmatta

Hos Decathlon kan du hitta hängmattor för en eller två personer. Våra hängmattor har starka linor som gör att du inte behöver oroa dig för överbelastning och som är lättskötta. Kom ihåg att hammocken måste fästas mellan två platser som är mindre än 4 m från varandra. Varje hängmatta har en inre ficka för mobiltelefoner och dylikt och är extremt enkla att transportera. Om du vill läsa mer om våra hängmattor, kan du klicka här.