27
Produkter Produkter för

Citycyklar

sortera efter

Your product was added
Jämför produkterna (0/5)
Öppna
Ej tillgänglig för jämförelse
Jämförelselistan är full. Var god och ta bort en produkt.
Ta bort

KLASSISKA STADSCYKLAR

Stadscyklar: 100% lämplig för körning i tätorter

Stadscyklar är avsedda för resor med täta stopp. De stora hjulen (mellan 26 och 28 tum) gör det möjligt att bättre absorbera stötar relaterade till små brister i vägen, trottoarer etc. Stadscykeln erbjuder dig många alternativ för hastighet att välja enligt din användning och platsen där du åker. På ganska plana vägar och för tillfällig användning, välj en Citycykel Elops. För att enkelt korsa kusten uppskattar du den 3 till 10 hastigheter som erbjuds av Decathlon-sortimentet av stadscyklar, och för att undvika varmt väder och svett, tveka inte att vända dig till den elektriska stadscykeln. Dess elektriska batteri hjälper dig att pedal utan att stressa!

Att gå och handla, gå till jobbet, eller promenera i centrum, den klassiska stadscyklar är lätta att använda och lämpar sig för stadstrafik. Elops stadscyklar är utrustade med tillbehör för stadscyklar som gör din dagliga ärenden lättare. Sätt din handväska eller handduk i cykelfodral eller styväska. Du begränsa risken för stöld med våras hänglås fäst vid integrerat lås hållaren och sadeln skyddas av en skruvtving. På natten, tänk bara på din fluorescerande jacka, den elops 120, 500 och 520 är redan utrustade med ett belysningssystem med dynamo. Dessutom, liksom alla Decathlon cykel, är ramen, styre och stam garanteras för livet!

De klassiska stadscyklarna Decathlon:

Med sin höga styret och hanterar , båda ger dig en bekväm arbetsställning. Du trampar upp, uppmärksam på din omgivning på vägen, samtidigt som ryggen rak ... du undvika smärta i nedre kort och lång sikt njure. Den sadel , breda och bekväma, består av skum med en hårdhet anpassas till olika tryckpunkter på sätet. Du väljer bara mellan en lågramodell och en högramodell. En fråga om estetik!t

Elcykel: den klassiska stadscykeln i den elektriska eran

För att öka dina resor i staden och dina promenader på söndagen, välj den klassiska elektriska stadscykeln ! Decathlon el-stadscykeln erbjuder ett utbud av 45 km till 90 km beroende på modell och hjälper dig att pendla i staden dagligen.Nytt av den europeiska standardmotorer placerade i mitten av cykeln eller på bakhjulet för att öka din stadsresa. Samsung-batterier, kända som mycket stabila, garanteras också 2 år. Så, skäm bort dig själv och falla för en elektrisk stadscykel.