29
Produkter Produkter för

Citycyklar

sortera efter

Your product was added
Jämför produkterna (0/5)
Öppna
Ej tillgänglig för jämförelse
Jämförelselistan är full. Var god och ta bort en produkt.
Ta bort

KLASSISKA CITYCYKLAR : 100% LÄMPLIGA FÖR CYKLING I STAN

Citycyklar är passar för resor med täta stopp. De stora hjulen (mellan 26 och 28 tum) gör att cykeln absorberar stötar orsakade av små ojämnheter i vägen, trottoarkanter m.m. En Citycklar finns i många versioner, och du väljer utifrån hur och var du ska använda den. För användning då och då och på ganska plana vägar, är en Elops Citycykel perfekt. För snabb och smidig förflyttning har DECATHLON ett sortimentet av 2- till 10-växlade citycyklar, och vill du slippa bli varm och svettig kan du istället välja el-stadscykeln. Dess elektriska batteri hjälper dig att trampa utan stress!

För att handla, ta sig till jobbet eller till centrum, den klassiska citycykeln är lätt att använda och lämplig för stadstrafik. Elops-cyklarna är utrustade med cykeltillbehör som underlättar vardags-cyklingen. Placera handväska eller portfölj i en sadelväskor eller styrväska. Stöldrisken begränsar du med våra hänglås Elops har fästpunkter för ram- och länklås, och en låsbar axel till sadelstolpsklämman. För cykling i mörker är Elops 120, 500 och 520 redan utrustade med dynamo-lysen, men du kan öka säkerheten ytterligare med en fluorescerande jacka. Dessutom har ram, styre och styrstam livstids garanti, precis som för alla andra Decathlon-cyklar!

RÅD FRÅN EN EXPERT INOM VANDRING OCH CAMPING

Alla våra anställda har en passion för sport och de ägnar sig också för att aktivt utöva sport. Avdelningarna stöds vanligtvis av sportförsäljare som kan ses som sportexperter. För alla dina frågor om tält kan du kontakta en av våra säljare eller kundtjänst. Den stora fördelen med våra butiker är att du kan testa produkter där och butikerna har ett rymligt showroom där du kan testa cykeln så att du vet exakt vad du får hemma.

LEVERANS AV ALLA DINA SAKER

Vid DECATHLON kan du själv välja leveransmetod beroende på storleken på din produkt. Vi erbjuder dig en helt säker betalning miljö och en garanti på minst två år på alla dina inköp. Dessutom kan alla order returneras gratis inom 365 dagar (med vårt sportkort).