55
Produkter Produkter för

Mountainbike

sortera efter

Your product was added
Jämför produkterna (0/5)
Öppna
Ej tillgänglig för jämförelse
Jämförelselistan är full. Var god och ta bort en produkt.
Ta bort

MOUNTAINBIKE

Mountainbike är en sport som blir alltmer populär. Letar du efter en mountainbike ? Så är du på rätt ställe, på Decathlon har vi MTB för olika typer av användning. Du kan välja mellan barns mountainbike i åldrarna 6-12 år, en mountainbike för sportig upplevelse, elektrisk mountainbike, cross country och all-mountain. Går du på och vill du utmana dig själv i tävlingar? Då är våra cross country-cyklar, mer lämpade för dig! Förutom våra Rockrider mountainbikes hittar du också mountanbike kläder , mountainbike tillbehör och mountainbike reservdelar.

Designad för att ge sig ut i skogen eller berget, oavsett om du just har börjat, eller en erfaren ryttare. Våra mountainbikes och redskap är redo att hjälpa dig att komma utomhus.Välj din perfekta resa. Våra exklusiva Rockrider mountainbikes har utvecklats för dessa terrängspår och mindre än smidiga terräng. De är lätta, med kraftfulla bromsar och bra däckgrepp. Från fantastiska bergspromenader till intensifiers din upplevelse. Titta runt bland vår mountainbike samling från B'Twin och upplev glädjen!

Vi har även elektriska cyklar - bra för uppförsbackar och håller på med en mer skicklig ryttare - såväl som cyklar speciellt utformade för barn som lär sig rida för första gången. Om det har två hjul och godkänt av Decathlon stränga tester, är det här inne.Eller letar du fortfarande på cykeltränar under dina cykelturer? Vi har det för dig också!!