Snowboards

Med snowboardutrustning från Wed'ze kommer ingen brant vara någon match

 
 

Snowboards

Snowboard

Snowboardutrustning

Ska du till fjällen eller kanske Alperna i vinter? Se till att ha rätt skid- eller snowboardutrustning med dig för att njuta till max av att susa nedför pisterna. Det är viktigt att förbereda sin snowboardutrustning i förväg. Decathlon erbjuder snowboards, snowboardbindningar och snowboardpjäxor av god kvalitet för dam, herr och juniorer, för att både stora som små ska kunna få ut mesta möjliga av åkningen.

Du behöver mer än bara en snowboardbräda

Du ska snart ut och njuta av att glida nedför nypistade backar tillsammans med familj eller vänner. Vilken utrustning du har med dig kommer att få stor betydelse för din, eller ditt barns, upplevelse. Barn måste till exempel ha snowboards anpassade till deras storlek och nivå. Det finns också annat än själva snowboardbrädan som är viktigt. Även valet av snowboardboots och bindningar har stor inverkan på åkningen. Dina boots måste vara bekväma och lätta att ställa in. Snowboardboots har på senare tid utvecklats mycket, och finns i många olika prisklasser. Oavsett om du är nybörjare eller expert, åker freeride eller freestyle, så kan vi nästan garantera att du kommer finna vad du söker i Decathlons snowboardsortiment. Vilka boots du väljer avgör sedan vilken typ av bindningar du behöver: bredare eller smalare. På samma sätt avgör din skostorlek hur bred snowboarden ska vara.

Ett brett urval av snowboards

Decathlon erbjuder ett brett sortiment av snowboardbrädor. Säljarna på vintersportavdelningarna i våra butiker är experter på sin sak, och kan hjälpa dig att välja rätt snowboardutrustning efter din kroppslängd och nivå. Oavsett om du letar efter en bräda för barn eller vuxen, dam eller herr, freeride eller freestyle eller helt enkelt åkning i pist, så har vi det du behöver för att kunna njutna av snowboardåkningen.

Skydda och ta hand om din snowboard

Det är viktigt att skydda brädans sula och att underhålla den med lämplig valla för att få bra glid på snön. I våra butiker finns kunnig personal på plats som både kan ge dig råd och utföra skötsel av din utrustning i verkstaden.