97
Produkter Produkter för

Fitnesskläder

sortera efter

Your product was added
Jämför produkterna (0/5)
Öppna
Ej tillgänglig för jämförelse
Jämförelselistan är full. Var god och ta bort en produkt.
Ta bort

BEKVÄMA FITNESSKLÄDER

Fitnesskläder från Decathlon är designad av vårt eget fitness märke Domyos. Göra sport tillgänglig för alla, det är vårt uppdrag. Fitness eller gympa, på Decathlon har vi till ett brett utbud av gymkläder och fitnesskläder av god kvalitet och till ett lågt pris. Förutom vårt eget varumärke Domyos, har vi även fitnesskläder från andra märken, som Nike, Puma och Adidas. Så letar du efter en fitnesslegging, en fitness short eller en fitness t-shirt? Då är du på rätt plats vid Decathlon.

EGENSKAPER HOS DOMYOS TRÄNINGSKLÄDER

Domyos kläder har gott om rörelsefrihet och är gjord av mjukt material med högt bomulls innehåll. Förekomsten säkerställer att tyget sträcker sig så att du enkelt kan göra dina övningar. Tyget torkar snabbt och har bra svettintag. Domyos är Decathlons fitness märket och försöker göra fitness sport tillgänglig för alla med olika samlingar. Alla fitnesskläder är speciellt konstruerade för att hålla dig så bekväm som möjligt. Domyos erbjuder fitnesskläder till vuxen, junior och småbarn, hitta nåt från vårt breda utbud. De tekniska kläderna stöder alla dina fitnessmål och garanterar optimal komfort.

SKRÄDDARSYDDA RÅD FRÅN EN IDROTTS EXPERT INOM SPORTKLUBBEN

Alla våra anställda har en passion för sport och de ägnar sig också för att aktivt utöva sport. Avdelningarna stöds vanligtvis av sport försäljare som kan ses som sportexperter. För alla dina frågor om vår fitnesskläder, kan du kontakta en av våra säljare eller kundtjänst. Den stora fördelen med våra butiker är att du kan prova produkter där och vi har 365 dagar öppet köp.