Gratis leverans till våra tre butiker i Barkarby, Kungens Kurva och Uppsala!

Ishockey

Decathlon erbjuder all nödvändig ishockeyutrustning, allt från skridskor till benskydd. Högkvalitativa produkter från vårat egna märke Oroks för experter till nybörjare.

 
 

Ishockey Skyddsutrustning

Ishockey Skyddsutrustning

Träna säkert med hockeyutrustning av god kvalitet

För att spela ishockey behöver du en hel del prylar: hockeyrör, hockeyklubba, puck, olika hockeyskydd och en uppsättning varma kläder. Decathlons ishockeysortiment innehåller högkvalitativa produkter som gör spelet säkrare och hjälper dig att prestera bättre. Upptäck våra lätta hockeyklubbor och våra hockeyrör, som är utformade för att ge riktigt bra stöd och skydd för foten. Och glöm inte axelskydd, halsskydd och hockeybyxor, som skyddar dig från hårda smällar.

Skridskor av kvalitet och efter disciplin

Eftersom olika skridskosporter, som konståkning, ishockey och hastighetsåkning på skridskor, är så pass olika sinsemellan behöver du skridskor som är anpassade till den sport du vill utöva. Vi på Decathlon kan ge dig råd om vilka skridskor du ska välja utifrån din nivå och dina ambitioner. Våra skridskor utmärker sig genom sin snygga design, sin bekvämlighet och det suveräna stödet för foten. För att undvika skador rekommenderar vi starkt att du förser dig med lämpliga skydd innan du ger dig ut på isrinken.

En aktivitet för stora som små

Skridskoåkning är en kul aktivitet för vuxna och barn att göra tillsammans. För att alla ska få ut mesta möjliga av upplevelsen erbjuder vi på Decathlon både vuxenskridskor och barnskridskor . Våra skridskomodeller ger utmärkt stöd för foten och vristen. De är dessutom snygga, lätta och låter dig verkligen njuta av att glida fram på isen.