Köp dina julklappar före den 15 december för leverans innan jul. Få expressleverans fram till den 20 december på ett urval av produkter.

Jakt

Allt du behöver för jaktpasset. Upptäck Solognacs breda utbud av utrustning och kläder för all typ av jakt i skog och mark - passar såväl för nyexaminerade som erfarna jägare och deras hundar.

 
 

Jaktjackor och västar

UPPTÄCK SOLOGNAC

Precis som tusentals svenskar över hela landet så älskar vi på Decathlon att ge oss ut i skogen och jaga. Vårt eget varumärke inom just jakt och hundsport heter Solognac. Varumärket både designar och producerar allt i sortimentet själva - ett mycket brett sortiment som täcker in allt från kläder, jaktväskor och skyddsmaterial till stolar, kikare och allt du behöver för att utöva skytte. Solognacs team av designers, ingenjörer, inköpare och kommunikatörer håller till i Aquitaine i norra Frankrike. Regionen är en av Europas största jaktområden, där beprövade jaktmetoder utövas tillsammans med de senaste disciplinerna. Därför, samt då det alltid är så nära till vildmarken var i området du än befinner dig, bestämde vi oss för att placera vår design- och leveransverksamhet här. På Solognacs huvudkontor kan vi vara nära våra mest krävande kunder: det är där vi utvecklar unika, innovativa produkter och tjänster som är tillgängliga för alla genom Decathlon.

 

Solognac
Hundväst

949kr


 
 

SOLOGNAC
Jaktskor & Stövlar

Allt för dina fötter under skogsturen - både för torrt och vått underlag.

VATTENTÄT JAKTJACKA ACTIKAM 500 KAMOUFLAGE FURTIV SOLOGNAC