Referens : 8496474
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TILLBEHÖR LAGSPORT

Set om 6 koner på 15 cm Essential gul KIPSTA

KIPSTA
4.8/5
4.8/5

Färg : Neonlimegul

Decathlon
Våra produktutvecklare har tagit fram den här pilformade konen som gör träningarna enklare och effektivare, både i klubben och enskilt. Roligare träning. Med sin pilform visar de här tåliga och stabila konerna intuitivt riktning vid fotbollsträningarna.

Produktens fördelar

Soliditet Tack vare det mjuka materialet tål konerna att man trampar på dem.
Stabilitet Skåror nedtill för bättre stabilitet på gräs eller konstgräs.
Enkel inlärning Pilformade för att indikera riktning.
Sikt Konerna syns på upp till 50 meters håll tack vare neonfärgen.
Enkelhet Vinn tid och utrymme: konerna kan staplas på varandra.
Ekotillverkning Optimering av material: 14 procent minskad CO2-påverkan.

Teknisk information

Vi presenterar: produktserien Essential och våra kommentarer

Efter att ha pratat med tränare och observerat spelare fann vi att det fanns behov av olika träningsövningar: begränsa, undvika osv. Därför utvecklade vi redskapsserien Essential: smarta och lättillgängliga produkter som var och en fyller en viktig funktion (märka ut, sikta osv.) för lekfulla och effektiva träningar i alla ålderskategorier. De här konerna på 15 cm är vår första produkt i den här nya serien. Följ sagan!

Våra produktutvecklare berättar historien om hur serien Essentiel kom till

”Vi ville göra om designen på konerna på 15 cm och göra dem mer unika. Vi ville att designen skulle uttrycka riktning: olika texturer i plastmaterialet (matt och glänsande) skapar en pil som visar riktningen. På så sätt kan man få in begreppet riktning i träningen. Vi ville förstås också göra våra tillbehör tillförlitliga och synliga.”

Utformning och storlek för intuitivare träning

”Beroende på åldersgrupp kan man använda konerna till olika saker: märka ut, avgränsa, undvika. David, testansvarig hos Kipsta och coach, förklarar:
”För barn kan konerna på 15 cm användas som hinder att undvika eller i en slalombana. För vuxna kan man använda dem för att märka ut planen. Formen är dessutom intuitiv: mindre förklaringar och därmed mindre tidsförlust. Och barnen anstränger sig för att ställa ut konerna i rätt riktning och får känna sig självständiga.”

Tillförlitlighet och slitstyrka som testats på planen

En unik visuell identitet och en intuitiv design. Men framför allt ville vi att de här konerna skulle hålla så länge som möjligt. För att säkerställa det testade vi produkterna på fältet, på Kipstadium i Tourcoing och i åldersklasserna U9, U10 och U11 i Lens. De här krävande testerna under verkliga förhållanden bekräftade att konernas form är tillförlitlig och tålig men också unik!

Ansvarsfull produktutveckling

Eftersom miljömedvetenhet genomsyrar hela vårt arbete, har vi under utvecklingen av dessa små koner fokuserat på att minska påverkan på miljön. Designteamet har i detalj studerat den volym av materialet som används, för att optimera förhållandet mellan materialets volym och produktens hållfasthet. Genom att ta bort emballaget har produktens koldioxidutsläpp minskats med 14%.

Stabila koner på gräs och konstgräs.

För att garantera produktens stabilitet på naturgräs och konstgräs, kom våra produktutvecklare på ett knep: vi lade till små skåror nedtill som ger en ”kameffekt”. Vissa grässtrån hamnar inuti och ger bättre fäste. Enkelt och effektivt!

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Struktur
100% Lågdensitetspolyeten (LDPE)
Förvaringstips För längre hållbarhet ska produkten förvaras skyddad från väder.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen