Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

6-manna tält är perfekt för familjer och grupper - oavsett om ni är många eller bara vill ha lite extra utrymme för campingutrustningen! Upptäck QUECHUAs populära uppblåsbara 6-manna tält som är enkla och snabba att montera!

Dölj filter
Visa filter
·
4 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter färg
  • KAKI

Ett 5 och 6-manna tält är perfekt för stora familjer eller för er som bara vill ha ett rymligt tält med plats för all campingutrustning! Hos Decathlon hittar du klassiska tält med bågar, snabbresta och uppblåsbara tält från QUECHUA. Valet av tält beror på dina personliga preferenser. Tält med bågar är den vanligaste typen av tält. De har tältpinnar i glasfiber och är vanligtvis lättare och mer kompakta än t.ex. uppblåsbara tält. Samtidigt har de uppblåsbara tälten blivit mycket populära eftersom de har en smart struktur som är enkel och snabb att resa. Uppblåsbara tält är något tyngre än tält med bågar och passar därför bättre om du reser i bil och har nära till campingplatsen.

5 och 6-manna tält från QUECHUA är perfekta för ett campingäventyr med familjen – särskilt våra Fresh&Black-tält med mörkläggning. Fresh&Black-tekniken består av 2 slags tyger som gör att tältet håller sig mörkt och svalt, så att du kan sova längre i sommarvärmen!

Planerar du din nästa campingsemester? Då vill vi påminna dig att kontrollera skicket på dina tältlinor! Tältlinorna är en mycket viktig del i din campingutrustning eftersom de ser till att tältet är förankrat i marken och att det står stadigt i ur och skur. Om de används regelbundet, särskilt i hård vind, behöver man så småningom byta ut dem. Därför rekommenderar vi att du kontrollerar dem innan du ger dig av och skaffar nya om det behövs.

Soliga dagar på semestern är ett utmärkt tillfälle att ha en picknick, och den blir ännu bättre när du har ett av Decathlons hopfällbara campingbord . De finns i flera olika former och storlekar och är både praktiska och bekväma för att ta med såväl på campingturen som till stranden. När de inte används kan de enkelt fällas ihop och förvaras – tills det är dags för nästa picknick!