Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Heldämpade mountainbikes är designade för att cykla i hård terräng. Mountainbikes med full fjädring är utformade för terrängkörning. Oavsett om du cyklar i skogen eller längs stigarna, hjälper den extra fjädringen till att göra åkturen lite smidigare. Mountainbikes med heldämpning är också ett idealiskt val för backpacking på cykel.

Dölj filter
Visa filter
·
5 produkter
Sortera genom:
  1. Pris 17 999 kr
    ROCKRIDER

    MTB cross country RACE 100 S aluminiumram blå

    (6)
  2. Pris 17 999 kr
    ROCKRIDER

    MTB All Mountain AM 50 S

    (2)
  3. Pris 22 999 kr
    ROCKRIDER

    MTB All Mountain AM 100 S

    (14)
  4. Pris 8 499 kr
    ROCKRIDER

    MTB ST 530 S 27,5" svart/röd

    (35)

Mountainbikes med heldämpning är en av flera olika typer av mountainbikes som finns hos Decathlon. Vi har ett utbud av toppmärken som B’twin och Rockrider med heldämpade cyklar.

En mountainbike med heldämpning klarar varierande terräng utan problem eftersom fjädringen studsar med dig för att göra åkturen bekväm. För att få den mest bekväma åkturen bör du också kolla in våra mountainbikekläder.

Det kan vara svårt att hitta en bra heldämpad mountainbike till ett billigt pris, men faktum är att du gör bäst i att inte snåla på produkten när det gäller säkerhet. På tal om säkerhet bör du investera i en bra mountainbikehjälm för cykling i särskilt hård terräng.

Våra terrängcyklar är också perfekta för backpacking och campingnätter i vildmarken under stjärnorna. Se alla svåra mountainbikes här.