Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck vårt utbud av skidfodral för att skydda dina skidor under transporten: skidväska för ett par skidor, flera skidfodral, kombinerad fodral för skidor + stavar, valet är ditt!

Dölj filter
Visa filter
·
12 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 129 kr
  WEDZE

  SKIDFODRAL 100 SVART

  (14)
 2. Pris 179 kr
  WEDZE

  SKIDFODRAL SNOWBOARD - 150 - SVART

  (8)
 3. Pris 99 kr
  WEDZE

  PJÄXFODRAL 100 SVART

  (4)
 4. 279 kr
  Pris 249 kr
  -10%
  WEDZE

  SKIDFODRAL 500 GRÖN

  (14)
 5. Pris 299 kr
  WEDZE

  PJÄXFODRAL - 500 - GRÅ/SVART

  (10)
 6. 279 kr
  Pris 249 kr
  -10%
  WEDZE

  PJÄXFODRAL - 500 - GRÅ/GRÖN

  (10)
 7. Pris 49 kr
  WEDZE

  SKIDHÅLLARE

  (12)
 8. Pris 299 kr
  WEDZE

  Skidfodral 500 röd

  (14)
 9. Pris 549 kr
  WEDZE

  PJÄXFODRAL - 900 - GRÅ

  (4)

Gör du dig redo för din kommande resa till bergen och letar efter en skidfodral eller snowboardfodral för att transportera din sportutrustning med fullständig sinnesro? Oavsett om du reser med bil, tåg eller flyg, ta en närmare titt på detta viktiga tillbehör för din snösemester.

Att använda en skidfodral eller snowboardfodral ger dig tre fördelar. Den första gäller den praktiska aspekten av din resa. Genom att utrusta dig med en skidfodral eller snowboardfodral blir det superenkelt att transportera dina skidor, även över långa sträckor.

Den andra fördelen gäller säkerheten för din skidutrustning. Oavsett vilket transportmedel du använder är syftet med en skidfodral eller snowboardfodral att skydda dina skidor, stavar och pjäxor effektivt mot repor och stötar.

Sist men inte minst gör din skid- eller snowboardväska det också möjligt för dig att förvara all din utrustning i slutet av vintern.

Innan du väljer din skid- eller snowboardfodral måste du ta reda på storleken på dina skidor. Var säker på att skidfodral eller skidfodral är tillräckligt stor för att rymma dina skidor. Det är bättre att köpa en skidfodral som är lite för lång än tvärtom. Vissa modeller kan till och med rymma flera par skidor eller snowboards eller ytterligare utrustning (skidstavar, pjäxor osv.). Detta är idealiskt om du åker till bergen med flera personer.

För bättre motståndskraft ska du se till att insidan av skid- eller snowboardväskan är väl vadderad. När det gäller transport måste din utrustning ha en tillräckligt robust och bekväm rem. Slutligen är vissa modeller till och med utrustade med hjul för att underlätta arbetet när du rör dig. Decathlon har valt ut ett stort urval av kvalitativa skid- och snowboardväskor för dig, utformade av vårt specialiserade varumärke: Wedze.

Och om du letar efter ett skydd för pjäxor eller skidhjälmar har vi också precis vad du behöver.