Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Från prisvärda snowboardbyxor till professionella byxor för snowboardåkning - vi har allt du behöver för att hitta de bästa snowboardbyxorna. I vårt breda sortiment hittar du ett fantastiskt utbud av snowboardbyxor för herr och snowboardbyxor för dam. .

Dölj filter
Visa filter
·
8 produkter
Sortera genom:

Snowboardbyxor är utformade för att hålla dig varm och torr i backen och därför är det viktigt att välja rätt par som passar din åkstil. Oavsett om du letar efter snowboardbyxor med bästa tekniska prestanda eller sådana som kan ge grundläggande skydd, har vi allt. På Decathlon har vi ett brett utbud av olika stilar för barn och vuxna, med ett urval av snygga färger och mönster tillgängliga.

Oavsett vilken nivå av snowboardåkning du befinner dig på, om du är nybörjare eller ett erfaret proffs i backen, kommer du alltid att behöva en bra snowboardhjälm för att skyddsutrustning dig. Säkerheten slutar inte där när det gäller att ge sig ut i backen, skidglasögon är också ett måste inom vintersport - skydda dig mot vind och andra hinder så att du kan ha en säker och trevlig åktur i backarna.

För korta eller sällsynta turer till backen behöver du kanske inte lägga pengar på professionell snowboardutrustning, utan kan nöja dig med något som är bekvämt och varmt och har ett bra vattenskydd.

Våra snowboardbyxor har en rad olika nivåer av vattentäta beläggningar, från vattenavvisande till helt vattentäta, inklusive tejpade sömmar. Hos Decathlon kommer du att kunna hitta den perfekta uppsättningen snowboardbyxor till ett pris som passar dig. Vill du ha ett helt kit? Du behöver också hoodies och sweatshirts för snowboard!

Om du vill tillbringa mycket tid i backen ska du välja snowboardbyxor med remmar, ankelförstärkningar och Recco-system.

Om du är en hängiven snowboardåkare bör du leta efter byxor som kan ge dig allt stöd i din sport. Remmar hjälper till att hålla byxorna på plats utan att de glider eller gör dina rörelser obekväma. Ankelförstärkningar och knäformning hjälper dig att hålla dig smidig samtidigt som dina leder skyddas. Ett Recco-system är en form av radarreflektor som är inbyggd i byxorna för att hjälpa räddningspersonal att kunna hitta dig under snö om olyckan skulle vara framme.

Och när du inte är i backen vill du hålla all din utrustning i perfekt skick, skyddad från damm och skador; det är där våra snowboardfodral kommer in i bilden; det perfekta sättet att förvara och skydda din snowboardutrustning.