Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

För att åka snowboard i stil och känna dig bekväm när du åker, kolla in våra snowboardjackor för herr som kompletterar din outfit. Välj gärna en teknisk och prestandakraftig jacka som är designad för din sport och som kommer att ge dig all komfort du behöver för att verkligen njuta av varje stund på fjället. Termisk isolering, vattentäthet, fickor och huvar, Decathlon hjälper dig med alla dina önskemål för att börja vintersäsongen under de bästa förutsättningarna.

Dölj filter
Visa filter
·
6 produkter
Sortera genom:

När du åker snowboard är det inte ovanligt att sätta dig ner regelbundet i snön. Under en paus, för att justera dina bindningar eller för att komma av och på brädan när du börjar, är snowboard jackorna vanligtvis längre än skidmodellerna för att effektivt isolera dig från kylan. De har också vattentäta dragkedjor och huvor så att du kan hålla dig torr under hela din åktur i backen eller i lössnö. Även om det är möjligt att använda en skidjacka för att åka snöbräda, kommer en modell som är specifikt utformad för din aktivitet att garantera bättre komfort och optimala förhållanden för dina åkturer.

Flera kriterier bör beaktas när du väljer rätt modell bland de olika snowboardjackorna, och först kommer storleken. Din outfit måste anpassas efter din kroppsform för att inte begränsa dina rörelser och hämma din prestation. Freestyle, friåkning eller preparerade pister, din snowboardteknik kan också hjälpa dig att rikta in din sökning på rätt snowboardjacka för herr. Sist men inte minst, om du är nybörjare eller om du brukar åka snöbräda under hela säsongen rekommenderar vi att du väljer en jacka med hög vattenpelare. Använd gärna filtren i vår katalog för att snabbt hitta rätt produkt för dig!

För en säker praktik och som ett komplement till vårt utbud av snowboardjackor för herr erbjuder vi olika tillbehör och skydd. Skidglasögon, ryggskydd, snowboardhjälm, lavinutrustning, skyddsshorts och även snowboardryggsäckar ger dig kvalitetsutrustning så att du kan fokusera helt på din känsla för glid. Olika nödvändiga produkter som kommer att bidra till att ha kul under hela vintersäsongen!

Upptäck hela vårt sortiment av snowboardjackor här.