Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Vill du kunna transportera din snowboardutrustning utan att behöva oroa dig för att skada den? Här hittar du allt du behöver för att resa med din utrustning.

Dölj filter
Visa filter
·
9 produkter
Sortera genom:

Som all sportutrustning är snowboards gjorda för att användas. Den enda gången din bräda inte ska utsättas för slitage är när den förvaras eller transporteras. Det är dock ofta då de skadas. Vare sig det beror på att man tappar den eller till och med gnuggar den är konsekvenserna ofta allvarligare för brädan än när den faller på snön. Därför rekommenderar vi starkt att du använder ett snowboardskydd för att skydda din utrustning bättre.

Det finns flera olika typer av snowboardfodral. Med det första som vi erbjuder kan du bara skydda sulan och kanterna på din snowboard. Detta är det mest praktiska och enklaste skyddet i vårt sortiment. Om du letar efter ett transportskydd ska du välja ett med dragkedja som skyddar hela din snowboard. Om du åker med familjen och behöver skydda flera brädor finns det snowboardöverdrag som kan ta upp till tre snowboards. Ska du åka utomlands? Vi har skydd som är särskilt utformade för flygresor. De är större och rymmer din snowboard tillsammans med alla ytterligare tillbehör (snowboardhjälm / skidglasögon / skidhandskar osv.). För dina snowboardboots kan du välja ett skid- eller snowboardboots fodral.

Du kommer att uppskatta att för att behålla din snowboardutrustning länge är den bästa lösningen att ta hand om den. Men eftersom du inte bara ska tänka på utrustningen, utan framför allt på din hälsa, rekommenderar vi att du alltid snowboardar med hjälm på. Som de flesta brädsporter kan nämligen fallolyckor inträffa. Därför råder vi dig att utrusta dig ordentligt. På Decathlons rådgivningswebbplats hittar du olika skyddsutrustning som vi rekommenderar att du använder för att skydda dig ordentligt när du åker snowboard.