Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Kolla in vårt utbud av skidglasögon för kvinnor, män och barn till bästa pris. Du hittar ett utbud av skidglasögon med olika typer av teknik: utbytbara skärmar, fotokrom, dubbla skärmar, OTG för bärare av glasögon under skidglasögonen, sfärisk eller cylindrisk form, för att garantera din synlighet och komfort i alla väderförhållanden.

Dölj filter
Visa filter
·
37 produkter
Sortera genom:
  1. Pris 59 kr
    WEDZE

    Skidglasögonfodral P 500 SVART

    (1)

För att tillbringa en dag med skidåkning under de bästa förutsättningarna måste du ha en utrustning som är lämplig för sporten. Bland de viktigaste sakerna sticker skidglasögon ut mest. Oavsett väderlek är det nödvändigt att bära skidglasögon för att få optimal synlighet och skydda ögonen från UV-strålar. Beroende på vädret finns det olika modeller av skidglasögon. När vädret är fint ger skidglasögon maximalt UV-skydd. Omvänt, vid dåligt väder eller vita dagar kommer skidglasögon att förbättra din syn i backen samtidigt som de skyddar dig.

Precis som med all annan skidutrustning måste skidglasögonen väljas rätt för att du ska kunna njuta fullt ut av skidåkningens alla fördelar. För varje typ av väderförhållanden hittar du de mest lämpliga skidglasögonen och kan på så sätt alltid njuta av optimal syn. Om du inte vill välja mellan en lins för bra eller dåligt väder kan du välja fotokromatiska skidglasögon eller skidglasögon med utbytbara linser. För att vara så bekväm som möjligt kan du gärna välja en modell som är utrustad med en dubbel lins, vilket gör att du kan begränsa dimbildning så mycket som möjligt. För att välja rätt skidglasögon ska du också komma ihåg att ta hänsyn till din storlek.

För att garantera din säkerhet och användning under bästa möjliga förhållanden erbjuder Decathlons experter ett urval av kvalitativa skidglasögon som uppfyller EN 174-standarden. Oavsett om du åker skidor eller snowboard kan du hitta den modell av skidglasögon som passar dig till bästa möjliga pris. För att skydda din utrustning så mycket som möjligt och garantera den en lång livslängd kan du också överväga att skaffa ett skydd för att förhindra för tidigt slitage av dina skidglasögon.