Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck Decathlons utbud av vandringskängor för herr, dam och barn. Välj modell beroende på din nivå, typ av terräng och väder. Låga vandringskängor ger ökad komfort och passar bra för korta dagsturer medan vandringskängor med högt skaft ger mer stabilitet och säkerhet för längre vandringar. Föredrar du vandringskängor i läder? Tänk på att ta hand om dina skor, torka av smuts och behandla med anpassade produkter så håller de längre!

Dölj filter
Visa filter
·
162 produkter
Sortera genom:
  1. 549 kr
    Pris 399 kr
    -27%
    QUECHUA

    Vattentäta vandringsskor CROSSROCK MID junior blå 28-34

    (1)
  2. 899 kr
    Pris 599 kr
    -33%
    QUECHUA

    Vandringssko varm vattentät - SH500 Mountain MID - dam

    (85)

Om du vill ta en vandring under din semester är det starkt rekommenderat att välja en bra vandringskänga som skyddar dig från eventuella skador. Med en sula som har utmärkt grepp mot marken är vandringskängorna designade för att ge dig den bästa komforten samtidigt som de skyddar dina vrister från eventuella vrickningar. När du bär en tung ryggsäck är det extra viktigt att du är stabil på fötterna. För att få bättre stabilitet är det därför avgörande att du har en bra vandringssko.

För att välja din nya vandringskängor måste du avgöra hur ofta du tänker vara ute och vandra. Om du brukar göra långa vandringar på krokiga vägar är det viktigt att bära specifika vandringsskor. När du väljer din vandringssko rekommenderar vi också att du kontrollerar höjden på skaftet. Vandringskängor med lågt skaft är lätta och sköna att gå i och ger bra rörelsefrihet för en kortare dagstur. Vandringskängor med högt skaft kan upplevas svårare att gå i för nybörjare men de ger optimalt skydd för dina vrister och lämpar sig bäst för längre vandringar i svår terräng.

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vandringsfantast, så kommer tiden då du behöver köpa nya vandringskängor. För detta erbjuder vi dig ett stort sortiment av vandringskängor från väletablerade märken som Columbia, Quechua, Forclaz, Merrell och Salomon. Vårt mål på Decathlon är alla ska kunna hitta de perfekta vandringskängorna - oavsett nivå och vandringsvanor! Med vårt breda utbud och förmånliga priser kommer du snabbt hitta de vandringsskor du behöver!