Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
125 produkter
Sortera genom:
  1. Pris 449 kr
    FORCLAZ

    Tröja - Tropic 900 - herr blå

    (4)
  2. Pris 149 kr
    QUECHUA

    Vandringströja varm - SH100 - herr

    (579)
  3. Pris 199 kr
    QUECHUA

    T-shirt NH500 Fresh – Marinblå

    (143)

TREKKING/HIKING T-SHIRT, ETT BASPLAGG FÖR VANDRING

Vandrings- och trekkingentusiaster är vet att utan rätt utrustning kan vandring i bergen lätt förvandlas till en mardröm. De särskilt anpassade plaggen är: vandringsskor, en fleecejacka för vandring och naturligtvis får vi inte glömma bort en vandrings t-shirt, som har en enorm betydelse eftersom den är i direkt kontakt med huden.

EN VANDRINGST-SHIRT SOM ÄR ANPASSAD TILL DIN PASSFORM.

För sommar och sportkläder är den kortärmade t-shirten den mest lämpliga för vandring. Eftersom detta plagg bärs i direkt kontakt med huden är dess komfort av största vikt. Därför prioriteras t-shirtar i stretchstickning som omsluter vandrarens passform. När det gäller tyger och material väljer många den mjuka ekologiska bomullen som naturligt reglerar svettningen. Det är också viktigt att bära en t-shirts som andas, en funktion som ges av en dragkedja framtill eller nätpaneler under armarna. En annan fördel är att den torkar snabbt.

LÅNGÄRMADE VANDRINGS T-SHIRTS I ULL OCH FLANELLSKJORTOR.

Under mer extrema förhållanden vinner långärmade t-shirts fler poäng. I vårt stora sortiment av vandringströjor för dam hittar du bland annat vi t-shirts i merinoull för att hålla vandraren varm. Dess roll är att vara ett första lager, som bärs under en fleecejacka. Kvinnor kan välja mellan modeller som är mer figurnära, antalet sömmar har också begränsats för att undvika irritation och bibehålla rörelsefriheten. För en mer urban look är de lätta flanelltröjorna för trekking ett bra alternativ. Generellt sett är de dämpade färgerna och nyanserna mycket uppskattade och lätta att bära. T-shirts eller vandringströjor är plagg som överlägset försäkrar ditt välbefinnande. Det är därför viktigt att ta hänsyn till ventilerande tyger tillsammans med kvaliteten på passformen.