Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Inget får förstöra barnens campingupplevelse, allra minst en obekväm nattsömn. En sovsäck för barn hjälper till att hålla unga campare bekväma och varma under hela natten. Beställ online idag och utnyttja vår smidiga leveransservice.

Dölj filter
Visa filter
·
4 produkter
Sortera genom:
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter färg
  • GRÖN
  • TURKOS
  • VINRÖD
  • LILA

För många barn finns det inget som slår tanken på en natt under stjärnorna. Men att vakna upp på natten och känna sig frusen eller svettig är sannolikt en dämpande faktor för barnens campingglädje. Därför är det en bra idé att investera i sovsäckar för barn. En bekväm natts sömn hjälper dina barn att bli förälskade i camping och känna sig delaktiga i utomhusäventyret. Decathlons juniorsovsäckar från sina egna märken Quechua och Forclaz är utformade speciellt för yngre campare och finns i en mängd olika stilar, färger och utföranden, inklusive rymliga campingsovsäckar som går att göra om till campingtäcken och klassiska sarkofag- eller mumiesovsäckar.

Ju mer luft som cirkulerar i en sovsäck, desto kallare brukar du känna dig. Men eftersom barnens sovsäckar är mindre, finns det inte lika mycket utrymme för luften att cirkulera runt deras fötter, så de kommer att känna sig varma och mysiga hela natten. En sovsäck för barn är en bra investering som gör det lättare för dig att veta att de får en god natts sömn. Se till att du väljer en barnsovsäck som är tillräckligt tjock och vadderad för att hålla de små camparna varma och bekväma i tältet.

Upptäck hela vårt utbud av sovsäckar här