Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Det spelar ingen roll om du är en inbiten campare, äventyrare eller vandrare - en sovsäck är en viktig sak. Vårt sortiment av högkvalitativa sovsäckar erbjuder alternativ för både vuxna och barn, från lätta och praktiska till varma och tekniska sovsäckar. Välj mellan sovsäckar för 1 till 3 säsonger på Decathlon.

Dölj filter
Visa filter
·
37 produkter
Sortera genom:

Hos Decathlon hittar du alltid sovsäckar anpassade efter dina behov och din aktivitet. Vi erbjuder ett brett utbud av campingsovsäckar och vandringssovsäckar. Här kan du välja mellan mycket bekväma sovsäckar, lätta och kompakta sovsäckar samt sovsäckar designade för olika temperaturer (upp till 0 ° C).

För dina campingresor rekommenderar vi sovsäckar med extra komfort. De är lite större och tyngre än vandringssovsäckar men mycket bekvämare och lätta att transportera om du kör bil. Upptäck vår nya kollektion av sovsäckar i bomull, våra kunders favoriter när det gäller komfort. Vi erbjuder även dubbelsovsäckar för 2 personer och de flesta av våra sovsäckar går att sätta ihop för att skapa en dubbelsovsäck.

Sovsäckar för trekking och vandring är lätta och kompakta då du kommer behöva bära den i din ryggsäck. De flesta av våra vandringssovsäckar har en "mumie"-form, det vill säga, breda vid axlarna och snävare vid fötterna. Detta optimerar värmeisoleringen (minimal värmeförlust) och kompaktheten, samtidigt som du behåller rörelsefrihet.

Ett sovsäckslakan ökar din komfort och hjälper att skydda din sovsäck mot slitage och smuts. De används till stor del i fjällstugor. Vi rekommenderar att du väljer ett lakan som har samma form och storlek som din sovsäck.

Välj sovsäck efter aktivitet och temperatur. Om du ska vandra med din sovsäck föreslår vi en lätt och kompakt modell. Om du däremot behöver en sovsäck till campingsemestern och tänker transportera den i bilen, kan du välja en bekvämare, större modell. Tänk på att kolla för vilken temperatur sovsäcken lämpar sig! Utgå från lägsta temperaturen för platsen där du planerar att tillbringa dina nätter.

Du väljer storlek på din sovsäck efter din längd:

  • Storlek S: användare upp till 159 cm
  • Storlek M: användare mellan 160–169 cm
  • Storlek L: användare mellan 170–184 cm
  • Storlek XL: användare mellan 185–200 cm
  • Barn: Vi erbjuder justerbara sovsäckar för barn

Se produktinformation lite längre ner på produktsidan för mer detaljer.