Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Det spelar ingen roll om du är en ivrig campare, en äventyrare eller bara en helg vandrare - en sovsäck är en viktig sak. Vårt sortiment av högkvalitativa sovsäckar erbjuder alternativ för både vuxna och barn, från lätta och praktiska till varma och tekniska sovsäckar. Välj mellan sovsäckar för 1 till 3 säsonger på Decathlon.

Dölj filter
Visa filter
·
44 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 179 kr
  FORCLAZ

  Uppblåsbar kudde för vandring MT500

  (57)
 2. Pris 599 kr
  FORCLAZ

  Vattentätt sovsäcksöverdrag MT500

  (2)
 3. Pris 79 kr
  QUECHUA

  CAMPINGKUDDE COMFORT

  (32)
 4. Pris 249 kr
  QUECHUA

  CAMPINGKUDDE ULTIM COMFORT

 5. Pris 249 kr
  QUECHUA

  CAMPINGSOVSÄCK ARPENAZ 15°

  (9)
 6. Pris 299 kr
  QUECHUA

  CAMPINGSOVSÄCK ARPENAZ 10°

  (29)
 7. 399 kr
  Pris 349 kr
  -12%
  QUECHUA

  CAMPINGSOVSÄCK I BOMULL – ARPENAZ 20°

  (11)

Hos Decathlon hittar du alltid sovsäckar anpassade efter dina behov och din aktivitet. Vi erbjuder ett brett utbud av campingsovsäckar och vandringssovsäckar. Här kan du välja mellan mycket bekväma sovsäckar, lätta och kompakta sovsäckar samt sovsäckar designade för olika temperaturer (upp till 0 ° C).

Quechua camping sovsäckar

För dina campingresor rekommenderar vi sovsäckar som erbjuder stor komfort. Vanligtvis åker folk på camping med sin bil, så dessa sovsäckar är tyngre och lite klumpigare än vandringssovsäckar. Upptäck vår nya kollektion av sovsäckar i bomull, våra kunders favorit när det gäller komfort. Vi erbjuder även tvåbäddssovsäckar, det vill säga, sovsäckar som du kan sätta ihop för att skapa en stor bädd för två personer, precis som hemma.

Forclaz vandringssovsäckar

För dina trekking och vandringsutflykter, eftersom du kommer att bära din sovsäck i din ryggsäck, rekommenderar vi att du tar med dig en kompakt och lätt sovsäck. De flesta av våra vandringssovsäckar har en "mumie"-form, det vill säga, breda vid axlarna och snävare vid fötterna. Detta optimerar värmeisoleringen (minimal värmeförlust) och kompaktheten, samtidigt som den behåller en del rörelsefrihet. Alla våra vandringssovsäckar knäppas ihop på höger eller vänster sida av säcken i dragkedjan.

Quechua och Forclaz sovsäckslakan

Att sova i ett sovsäckslakan gör att du avsevärt kan hjälpa till med underhållet av din sovsäck. De används till stor del i fjällstugor. För maximal komfort rekommenderar vi att du väljer ett lakan som har samma form som din sovsäck.

Hur väljer man rätt storlek?

Vi råder dig att anpassa ditt val av sovsäck enligt följande två punkter:

 • Din storlek: M, L eller XL för vuxna och för de yngre har vi barnsovsäckar;
 • Lägsta medeltemperaturen för platsen där du planerar att tillbringa dina nätter.