Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

En hängmatta är perfekt om du vill spendera en natt under stjärnorna eller bara ta en tupplur i skuggan under campingsemestern och vandringen! Vi lovar att det blir familjens nya favorit bland campingutrustningen. Vi har bärbara hängmattor för 1-2 personer!

Dölj filter
Visa filter
·
6 produkter
Sortera genom:

Decathlons bärbara hängmattor, designade av det interna expertteamet på QUECHUA, är fantastiskt mångsidiga! Du kan använda dem till tuppluren en varm sommardag, för att sova i, som regnskydd och picknickfilt.

Resehängmattor är perfekta för backpackers och de som gillar att campa under bar himmel. De väger mycket mindre än ett tält, är enkla att sätta upp och väldigt bekväma. En hängmatta ger dig en unik upplevelse under stjärnorna och en skön natts sömn där du försiktigt gungar fram och tillbaka i den friska luften. Hängmattan är också den perfekta accessoaren till din campingplats - en avslappnande plats där du kan njuta av en middagslur och en bok. Allt du behöver är ett par starka träd för att fästa hängmattan i.

Hos Decathlon hittar du hängmattor för en och två personer. Våra bärbara hängmattor är lättviktiga och enkla att packa, vilket gör dem perfekta till resan, oavsett om det är en dagsutflykt eller en campingresa. Kombinera gärna hängmattan med en tarp för skydd mot sol, regn och blåst. Campingtarpen är väldigt praktisk, lätt att montera och kan också användas för att utöka campingplatsen med en matplats eller veranda!

Upptäck Decathlons sovsäckar för en skön campingupplevelse. Tänk på att välja sovsäck för rätt temperatur, beroende på var och när du campar!