Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ute efter att resa lätt och äta enkelt men samtidigt gott? Decathlons sortiment av frystorkad mat ger dig en god och näringsrik måltid på bara några minuter. Förpackningarna tar knappt någon plats i ryggsäcken och tillagas enkelt med varmt eller kallt vatten.

Dölj filter
Visa filter
·
16 produkter
Sortera genom:

När du vandrar i flera dagar är det viktigt att du har så lite packning som möjligt. Som tur är finns det idag ett stort utbud av kvalitativ och praktisk utrustning för trekking. Även maten du tar med dig bör vara lättransporterad, näringsrik och gärna god… Därför väljer många vandrare frystorkad mat. De tar lite plats då måltiderna kommer i små och kompakta förpackningar, innehåller mycket näring och kommer i många recept!

Frystorkad mat har utvecklats mycket de senaste åren och idag är måltiderna varierade, nyttiga och smakrika! Vandringsmåltiden borde vara en stund för avkoppling och återhämtning efter de fysiska ansträngningarna. Därför erbjuder Decathlon frystorkade måltider med högt energiintag samt vegetariska och glutenfria alternativ.

Frystorkad mat tillagas med varmt vatten. Det är därför bra om du har ett campingkök och kokkärl med dig. Kallt vatten kan räcka för att tillaga vissa frystorkade måltider medans andra recept passar bäst varma. Tillagningen är enkel och tillagningstiden står på förpackningen - du behöver bara hälla vatten över måltiden och vänta tills maten är redo!