Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ett familjetält kan vara början på nästa campingäventyr med familjen. Oavsett om ni är en liten eller stor familj har vårt prisbelönta sortiment av tält från Quechua något för alla. De här stora tälten är den perfekta basen för din sommarsemester att skapa minnen som kommer att hålla hela livet.

Dölj filter
Visa filter
·
17 produkter
Sortera genom:
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter färg
 • TURKOS
 • BEIGE
 • BRUN
 1. 5 499 kr
  Pris 4 899 kr
  -10%
  QUECHUA

  Tält camping uppblåsbart Air Seconds 4.2 F&B 4-manna 2 sovrum

  (88)
 2. 3 999 kr
  Pris 3 599 kr
  -10%
  QUECHUA

  Campingtält med bågar Arpenaz 5.2 F&B - 5-manna 2 sovrum

  (32)
 3. 4 299 kr
  Pris 3 799 kr
  -11%
  QUECHUA

  Campingtält uppblåsbart - AIR SECONDS 4.1 F&B - 4 personer 1 sovrum

  (166)
 4. Pris 1 399 kr
  QUECHUA

  Campingtält - MH100 XXL - 4 platser

  (122)
 5. Pris 849 kr
  QUECHUA

  Campingtält - MH100 - 4 platser

  (6)

VAD MAN KAN BEHÖVA TÄNKA PÅ NÄR MAN KÖPER ETT FAMILJETÄLT

Ett familjetält är en investering. Se alltid till att tältet du väljer har alla funktioner och det utrymme som du behöver för din familjesemester. Fundera på om du är nöjd med ett enkelrum, eller skulle två eller flera fungera bättre? Fundera på om du vill ha ett främre vardagsrum eller en gemensam yta i mitten av tältet. En stor del av att göra familjecamping lyckad är att känna sig bekväm, och att välja rätt tält för dina behov kan hjälpa dig med det.

TYPER AV TÄLT

Det finns så många typer av tält där ute, men vilket är rätt för dig? Här är en kort översikt över var och en att tänka på:

Tält med tältstänger: Tält med glasfiberstänger, tälten vi alla känner och älskar. Vanligtvis den mest kostnadseffektiva tältstilen med en mängd olika alternativ i form och storlek.

Pop-up-tält: Pop up-tält tar bort all ansträngning av att slå upp ett tält och är populära bland familjer som inte är bekväma med att slå upp ett stolptält. Dessa tält packas oftast inte ner i lika små förpackningar.

Uppblåsbara tält: Dessa tält ersätter fiberstänger med luftbalkar och är otroligt lätta att slå upp för förstagångscampare. De kan kosta lite mer än ett standardtält.

VILKEN STORLEK TÄLT BEHÖVER JAG?

Du har förmodligen sett termer som 5-mannatält och 6-mannatält. Dessa storlekar är vanligtvis baserade på hur många personer som kan ligga sida vid sida i sovrumsdelen. Om du ska på en veckolång campingsemester behöver du lite extra utrymme för ditt bagage och för att inte känna dig trångbodd. Välj alltid minst en storlek upp på hur många som planerar att använda tältet. Familj på 4? Tänk på ett fem- eller sexmanstält, etc.; detta kommer att säkerställa en mer bekväm vistelse.

FRESH & BLACK TEKNIK

Om du campar med små barn, håll då utkik efter Fresh&Black-tekniken som en funktion på vissa Quechua-tält. Denna mörkläggningstält-teknik hjälper till att hålla sovrumsdelen av tältet mörkare, vilket gör det lättare att sova förbi tidigt morgonljus. Tygdesignen i fyra lager hjälper också till att hålla insidan av tältet svalare, vilket är idealiskt för de varma sommardagarna. Upptäck hela vårt sortiment av tält här.