Hide Filters
Filters 0
Sortera genom
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
351 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 299 kr
  QUECHUA

  SKYDDSTARP CAMPING MÅNGSIDIG

 2. Pris 129 kr
  QUECHUA

  TVÅ CAMPINGSTÄNGER

 3. 399 kr
  Pris 349 kr
  -12%
  QUECHUA

  Vindskydd camping - 2 SECONDS XL FRESH - 2 vuxna

 4. Pris 59 kr
  QUECHUA

  HAMMARE TÄLTPINNAR

Quechua är vårt interna vandrings- och campingmärke, med ett designcenter i Mont-Blanc i Frankrike, som forskar om och utvecklar miljövänliga och innovativa produkter, som t.ex. popup-tält "2 sekunder". Vi har tält för sällskap i alla storlekar. Många av våra tält för 2-3 personer har mörkläggningsteknik som blockerar 99 % av ljuset så att du kan få en god natts sömn oavsett var och när du åker på dina äventyr. De är också vattentäta och tål oförutsägbara väderförhållanden.

Vill ni åka med hela familjen? Vi har stora campingtält för upp till 6 personer, inklusive uppblåsbara tält som har samma mörkläggnings-teknik och vattentålighet. Våra större tält inkluderar ett vardagsrum så att du har lite extra utrymme att umgås och koppla av innan du och din besättning ger er vidare ut på ett nytt äventyr.

Förutom campingtält har varumärket Quechua verktyg och tillbehör för att komplettera din campingupplevelse, inklusive köksredskap som campingspisar, möbler som campingstolar och bord, campingduschar, säkerhetsutrustning samt campinglampor och mycket mer. Quechua har också ett omfattande sortiment av vandringskläder och skor, inklusive vandringskängor, vandringsskor, vandringsryggsäckar, vandringsbyxor, med mera. Och om du letar efter utrustning för att bara hänga utomhus i några timmar, så har vi allrum och presenningar som hjälper dig att koppla av en varm dag eller hålla en cool utomhusfest.

Våra tält rankas bland de bästa i världen. Ta reda på varför på ditt nästa äventyr!