Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Dunjackor - Herr

Kvalitativa dunjackor är ofta tillverkade med noggrannhet och precision. Våra dunjackor har lång livslängd och hög hållbarhet. Om du tar hand om din dunjacka kommer du kunna använda den år efter år. Värt att nämna är att en dunjacka från Decathlon behåller sin värmeisolerande förmåga även efter lång tids användning.

Dölj filter
Visa filter
·
38 produkter
Sortera genom:
  1. Pris 1 099 kr
    FORCLAZ

    Dunjacka - MT500 -10 °C - herr

    (280)
  2. Pris 649 kr
    FORCLAZ

    Dunväst - MT100 - herr

    (60)
  3. 699 kr
    Pris 599 kr
    -14%
    WEDZE

    Dunjacka innerjacka freeride - FR900 - Herr grå

    (1)
  4. Pris 1 099 kr
    FORCLAZ

    Dunjacka - MT500 -10 °C - herr

    (280)
  5. 749 kr
    Pris 699 kr
    -6%
    SOLOGNAC

    Täckjacka jakt kompakterbar TREEMETIC NEON 900

  6. 949 kr
    Pris 649 kr
    -31%
    FORCLAZ

    Dunjacka med huva - MT100 -5 °C - herr

    (739)
  7. Pris 1 499 kr
    FORCLAZ

    Dunjacka med huva - MT900 -18 °C - herr

    (184)
  8. Pris 649 kr
    FORCLAZ

    Dunväst - MT100 - herr

    (60)

Oavsett om du befinner dig i vildmarken, i skidbacken eller helt enkelt vill vara välklädd under vintern, är en kvalitativ dunjacka från Decathlon ett riktigt bra val. Vi erbjuder ett brett sortiment av dunjackor för herr, och erbjuder bland annat dunjackor för skidbacken, golfbanan, vandring och klättring. Vi på Decathlon jobbar med dunjackor från varumärkena Forclaz, Simond, Wedze, Inesis och Quechua.

Forclaz är ett varumärke som är känt för sin höga kvalitet och pålitlighet när det gäller utomhusutrustning. Deras dunjackor är ingen undantag. Fokuset ligger på hög isoleringsförmåga och vattentäthet. Forclaz dunjackor är ofta utformade med tekniska funktioner som utökad andningsförmåga och riktigt slitstarka material, vilket gör dem perfekta för vandring och andra aktiviteter i bergsmiljöer.

En dunjacka från Simond har en lätt och kompakt design, vilket gör den perfekt lämpad för till exempel bergsklättring. Passformen är något smalare för att ge maximal rörelsefrihet, samtidigt som isoleringen ger värme även under riktigt kalla temperaturer.

Wedze är vårt egna varumärke, och en dunjacka från Wedze är speciellt designad till dig som skidåkare eller snowboardåkare. Det finns en balans mellan värme och rörelsefrihet, men du kommer också hitta smarta funktioner som är specifika för vintersport, såsom snölås och flera fickor för att förvara skidpass och liftkort. Är du en vintersportutövare? Är du ute efter som dunjacka för herrar? Kolla in sortimentet från Wedze!

Inesis är ett varumärke med väldesignade och stilrena dunjackor för dig som golfar. Inesis jobbar ofta med en tunn dunjacka i grunden, och förutom att jackorna har en avskalad design är dunjackorna utformade för att vara lätta och enkla att röra sig i - perfekt för svingen, optimalt för putten.

Letar du efter en prisvärd dunjacka för herr? En dunjacka från Quechua ligger bra till i pris, och passar en nybörjare inom vandring och andra utomhusaktiviteter. Tanken bakom varumärket är att fokusera på att erbjuda grundläggande värme och komfort till ett riktigt bra pris. Letar du efter en tunn dunjacka, en lång dunjacka eller en dunjacka utformad för någon specifik utomhusaktivitet - kolla in vårt sortiment av dunjackor för herr.