Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Inline skating är en multidisciplinär sport (fitness, speedskate, freeride, street...) och en hobby som ofta inte har några gränser, inte ens ålder! Ha kul medan du åker runt med vårt urval av inlines, både 3-hjuliga och 4-hjuliga rullskridskor... för att upptäcka inlines och rullskridskoåkning och göra framsteg i ditt utövande.

Dölj filter
Visa filter
·
18 produkter
Sortera genom:

Vill du börja åka rullskridskor? Behöver du nya utrustning för nästa roller derby? Oxelo, Decathlons skatevarumärke, har all utrustning du behöver - för vuxna och barn - för din nästa utflykt på isen.

Våra inlines fitness rullskridskor erbjuder utmärkt glidkvalitet med ABEC-lager. Hjulen finns i olika storlekar upp till 80 mm så att du kan välja rätt storlek. Den styva plastkanten, mikrometer spännen och den rigida konstruktionen säkerställer kontroll medan den inre skummet eller 3D-meshen ger komfort så att du kan fortsätta åka. Vissa har till och med en aluminiumplatta för extra styrka. Våra kids inline fitness rullskridskor är justerbara - vissa har foder som går att ta bort för enkel tvätt! Upptäck hur du väljer rätt för dig!

Letar du efter quad rullskridskor? Med gummihjul och bromsar för en bättre hantering, har våra quad rullskridskor ABEC-lager för en mjuk åktur. Skumfoder garanterar en bekväm passform. När du har allt du behöver är hjälmar och skydd viktiga. Våra hjälmar är stabila och skyddar mot fall samtidigt som de ventilerar för bättre temperaturreglering när du är på språng. Våra skydd är bekväma, justerbara och allra viktigast: säkra, med skydd mot skrapsår och hårda stötar från fall.