Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Oavsett om du gillar traditionella inlines eller fyrhjuliga rullskridskor kan rullskridskoåkning hjälpa dig att förbättra din balans och din magmuskulatur. Om du precis har börjat, välj modeller med fler spännen för att ge dig extra trygghet.

Dölj filter
Visa filter
·
6 produkter
Sortera genom:

Omfamna nostalgin med våra retro Quad rullskridskor! När du ska lära dig att åka, ger våra rullskridskor dig den komfort, ankelstöd och stabilitet du behöver för att bemästra sporten.

För nykomlingar som har svårt att hitta balansen är Decathlons rullskridskor för nybörjare den perfekta lösningen för att lära sig det viktigaste om rullskridskor med minimal risk för att ramla - är det alltid värt att köpa till sigav vår skyddandsutrystning för rullskridskoåkning, för att kunna njuta och åka extra säkert.

Oavsett om du prövar våra justerbara rullskridskor för första gången eller återvänder till din dedikerade hobby efter några års frånvaro har vi rullskridskor för vuxna som ger dig en smak av 80- och 90-talen - bara med fler funktioner som du kan njuta av.

Bläddra bland vårt sortiment av quads för vuxna och barn för den inkluderande serien av Decathlon-godkända quad rullskridskor för utomhusbruk.

Rullskridskor är också den mer anpassningsbara alternativet till inlines i vårt sortiment. Det betyder att du kan göra enkelt underhåll med minimal utrustning och har en utmärkt samling tillgängliga uppgraderingar till dig i vårt sortiment av rullskridskoaccessoarer.

Upptäck rullskridskor för dam och herr med garanterad hög kvalitet.