Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Uppblåsbara SUP-brädor

Upptäck Decathlons stora utbud av uppblåsbara SUP-brädor! Vissa av våra modeller tar mindre än 10 minuter att pumpa upp, är lätta att förvara och transportera! De mindre modellerna är perfekta för nybörjare och med vissa ingår paddlar, pump och väska! För dig som är mer erfaren har vi långa, smala och lite hårdare modeller för ökad hastighet och som hjälper dig navigera snäva svängar!

Dölj filter
Visa filter
·
19 produkter
Sortera genom:
  1. 6 999 kr
    Pris 6 499 kr
    -7%
    TAHE OUTDOORS

    SET Uppblåsbar Stand up paddle YAK BEACH 10.6 PACK SUP Tahe outdoor

    (1)
  2. Pris 5 999 kr
    ITIWIT

    STAND UP PADDLE YOGA UPPBLÅSBAR

  3. 8 129 kr
    Pris 3 599 kr
    -55%
    TRIBORD

    Bräda uppblåsbar SUP WING FOIL 105 L 5'5

  4. 8 329 kr
    Pris 4 199 kr
    -49%
    TRIBORD

    Bräda uppblåsbar SUP WING FOIL - 135L 6'0

  5. 11 149 kr
    Pris 6 999 kr
    -37%
    ITIWIT

    STAND UP PADDLE uppblåsbar | RACE 12'6" ft 26 tum

  6. 5 999 kr
    Pris 3 699 kr
    -38%
    ITIWIT

    SUP UPPBLÅSBAR TOURING X500 13”–31’ GRÖN

    (4)
  7. 4 399 kr
    Pris 3 499 kr
    -20%
    ITIWIT

    Pack SUP-bräda (10'/35"/6") - 1 eller 2 personer maxvikt 130 kg

    (1)
  8. Pris 2 999 kr
    ITIWIT

    SUP UPPBLÅSBAR I STORLEK S 8'

  9. 10 579 kr
    Pris 7 999 kr
    -24%
    ITIWIT

    SUP uppblåsbar race 14'27" - R500

Är du nyfiken på att testa SUP men tvekar på grund av den ibland otympliga utrustningen? Med en uppblåsbar SUP-bräda finns det ingen anledning att tveka! Du blåser upp den på några minuter och efter användning kan du enkelt förvara den i en tillhörande SUP-väska. Den får plats i bagageutrymmet och du kan förvara den i ett hörn av garaget eller i en garderob. Den uppblåsbara SUP-brädan är kompakt och lätt att ta med på olika utflykter och campingsemestern. En uppblåsbar SUP-bräda passar äventyraren som vill kunna utforska olika vatten (sjöar, hav, lugna floder) med endast en ryggsäck som bagage.

Den uppblåsbara SUP-brädan gör det lättare att upptäcka glädjen med SUP! En uppblåsbar SUP-bräda är också lämplig för erfarna användare som vill ha en flexibel bräda som är lätt att transportera och förvara.

För att underlätta dina utflykter på SUP-brädan, erbjuder ITIWIT flera SUP-paket med en högtryckspump eller elektrisk pump, en paddel, SUP-kläder och våtskor. När du väljer din uppblåsbara SUP-bräda bör du ta hänsyn till tre kriterier: din typ av träning, din träningsnivå och din vikt. ITIWIT erbjuder:

  • En uppblåsbar SUP-bräda för nybörjare: en bred och tjock bräda som ger ökad stabilitet och säkerhet. Perfekt för att komma igång med SUP!
  • Den avancerade uppblåsbara SUP-brädan: den är längre och smalare för ökad hastighet och för att lättare navigera snäva svängar. Den här modellen passar den erfarna SUP-paddlaren som vill ge sig ut på långa utflykter och vill kunna ta med packning.
  • Den uppblåsbara SUP-brädan för tävling och racing: den här SUP-brädan är strömlinjeformad för ökad hastighet på vattnet vilket gör den till en utmärkt tävlingsbräda och passar också för långa utflykter.

Om den lätta transporteringen är den uppblåsbara SUP-brädans starka sida beror det på ett viktigt tillbehör: pumpen. Tack vare handpumpen kan du blåsa upp din SUP-bräda på bara några minuter för att sedan njuta av den en heldag på vattnet. Tänk på din säkerhet ute på vattnet och upptäck vårt utbud av flytvästar.

Upptäck gärna hela vårt utbud av SUP-brädor!.