Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Padelbollar

Tillbehör för padelbollar som till exempel bollkorgar, bollhållar och påsar. Det går också att köpa bollar i storpack. Padelbollar är lite mjukare och studsar inte lika hårt som tennisbollar men kan användas lika bra när man spelar tennis.

Dölj filter
Visa filter
·
2 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter storlek
Efter produkttyp
Efter sport
Efter färg
  • GUL

Som med alla racketsporter, särskilt tennis eller squash, måste spelaren ha en padelracket och en padelboll. Det är också viktigt att ha en passande klädsel för denna sport som padelskor, padelkläder eller till och med padeltillbehör för att underlätta (grepplindor, skyddstejp, fodral och padelväskor, svett-och pannband, kepsar osv).

Precis som för padelracketar görs valet av padelboll beroende på din nivå: ju mer intensiv din träning är, desto viktigare är spelhastigheten och snabbheten i studsen. DECATHLON erbjuder padelbollar för de tre nivåerna (nybörjare, avancerad och expert) i individuell förpackning eller som ett paket med 3 padelbollar. Varning! Tennisbollar och padelbollar är olika: padelbollen har mer studs eftersom dess tryck är lägre än för tennisbollen som har en mer långsam spel.

Upptäck vårt urval av padelracket och padelkläder från Decathlon.