Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Uppblåsbara kajaker

Ta dig ut på vattnet så fort som möjligt med en uppblåsbar kajak - vissa tar mindre än 10 minuter att pumpa upp (och tar inte upp all plats i ditt extra rum eller garage när de inte används). De mindre modellerna är perfekta för nybörjare, men om du är mer erfaren har vi också fullstora modeller.

Dölj filter
Visa filter
·
12 produkter
Sortera genom:

Glid fram på vattnet i uppblåsbara kajaker från Decathlon! Välj bland ett urval av kajaker av hög kvalitet för olika nivåer och behov. Oavsett om du letar efter en uppblåsbar kajak för en person eller en uppblåsbar kajak för 2 eller 3 personer för en utflykt med familjen, hittar du garanterat rätt kajak för dig hos oss på Decathlon.

Våra uppblåsbara kajaker är ett populärt val för inbitna kajakpaddlare och ett utmärkt alternativ för nybörjare. En uppblåsbar kajak är vanligtvis billigare än en styv kajak, men är ändå anmärkningsvärt stark och hållbar. Dessutom är det mycket enklare att transportera och förvara en uppblåsbar kajak. Den går snabbt att blåsa upp och är smidig att packa ner igen, allt för din bekvämlighet.

Vill du ta ett soloäventyr ute på öppet vatten? En uppblåsbar kajak garanterar flexibilitet, stabilitet och komfort oavsett hur länge du paddlar. Vår kraftfulla uppblåsbara singelkajak är gjord för att klara de tuffaste väderförhållandena och kompromissar inte med stabilitet eller prestanda tack vare sin högtrycksdesign “drop stitch”.

Upptäck vårt utbud av uppblåsbara kajaker för 2-3 personer med oöverträffad komfort under hela din tid ute på öppet vatten. Våra uppblåsbara kajaker för 2-3 personer har upphöjda säten som ökar din komfort och gör det lättare att paddla eftersom du paddlar från en upphöjd plattform. De uppblåsbara kajakerna är dessutom mer stabila än styva och passar bra för en familjeutflykt! Våra uppblåsbara kajaker har plats för upp till 3 vuxna och är ett populärt alternativ bland familjer. Tänk på säkerheten och kolla in vårt utbud av flytvästar för kajakpaddling.

Upptäck gärna hela vårt utbud av kajaker.