Referens : 8496471
Lägg till min önskelista
Produkten är redan tillagd
TILLBEHÖR LAGSPORT

Set med fyra Modular träningskoner med ballast 30 cm orange KIPSTA

KIPSTA
Decathlon
Vårt designteam har tagit fram de här viktade modulkonerna för att underlätta och variera träningarna. Sätt ihop dem med pinnarna och variera övningarna! Gillar du varierad och specifik fotbollsträning? Upptäck våra modulära koner: med skårorna kan man fästa pinnarna på olika höjd för att variera övningarna.

Produktens fördelar

Stabilitet Tack vare ballast i botten sitter stöden på plats och ramlar inte.
Modularitet Variera övningarna: stöden är kompatibla med modulpinnarna.
Soliditet Kantpinnarna är utformade för att hålla länge. De står emot hårda skott.
Upptäck produkten i detalj
Upptäck produkten i detalj
Upptäck produkten i detalj
Upptäck produkten i detalj

Teknisk information

Låt oss presentera produktserien Modular och vad vi tycker om våra koner med ballast.

Efter att ha pratat med tränare och observerat spelare fann vi att det fanns behov av olika träningsövningar: avgränsa, sikta, undvika ... För att tillgodose dessa behov på ett övergripande och utvecklande sätt utformade vi tillbehören i serien Modular. de här produkterna är kompatibla med varandra och gör att ni kan öka antalet övningar och variera dem, tack vare de enkla och fiffiga tekniska lösningar.

Modultillbehör, vad är det?

Stöden var den första produkten i serien och tack vare skårorna är de kompatibla med modulpinnarna 90 cm. Fäst pinnarna på olika höjd, vågrätt eller lodrätt, och kombinera flera stöd och flera pinnar för att variera och individualisera övningarna.
Förutom att träningen blir mer specifik vinner ni också tid på att produktserien är så enkel och användarvänlig: byt övning med några enkla handgrepp!

Unik design för specifik träning

Eftersom basen försetts med tyngder och är tre gånger så tung tippar stödet inte ens när någon stöter emot det.
Räfflorna på botten fäster mot grässtråna som en kam så att stödet står helt still.
Stödet har skåror där man kan placera pinnar lodrätt eller vågrätt på två olika höjder, så att en boll i storlek 5 kan passera under.

Ett stöd med tyngder för effektivare träning

Med serien Modular kan ni anpassa, variera och individualisera övningarna efter behov och egen fantasi. Men även för sig erbjuder modulstöden nya möjligheter. Till exempel: Med basen med tyngder förbättras kvaliteten på bollövningarna: stödet rör sig inte och faller inte om man kommer åt det. Nu behöver man inte ägna träningen åt att lyfta upp konerna! Ni tjänar tid och får bättre kvalitet på spelet.

Vårt designteam berättar historien bakom produktserien Modular

”Vi visste att konerna skulle utgöra grunden för hela modulserien. Det har varit många prototyper, många misslyckanden, sedan tester inomhus och utomhus, särskilt gällande materialets tålighet. Vi ville göra bra träning tillgänglig för alla. Med modulserien kan man anpassa träningen till alla åldrar och alla nivåer: vi har samma övningar men gör dem svårare eller enklare beroende på kombination.”

För att komma ännu längre i träningen kan du pröva DECATHLON COACH

Vår app DECATHLON COACH har utvecklats för att erbjuda träningsprogram utvecklade av diplomerade tränare. Löpning och promenad finns sedan tidigare i appen och nu finns också specifika fotbollsprogram som coachar dig genom olika träningspass. Ladda enkelt ner gratisappen: https://www.decathloncoach.com/se/home/

Se mer Se mindre

Material och råd

Komposition
Bas
100% Polypropylen
Huvuddel
100% Lågdensitetspolyeten (LDPE)
Förvaringstips För längre hållbarhet ska produkten förvaras skyddad från väder.

Vårt engagemang

Garanti: 2 År

Omdömen

Personalens omdömen