Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Komplettera din proffsiga simdräkt och bli en fantastisk simmare eller skapa en bättre upplevelse i poolen med vår simutrustning! Vi har alla nödvändigheter som simglasögon, badmössor, kickboards, simfenor, handdukar och mer!

Dölj filter
Visa filter
·
286 produkter
Sortera genom:
Efter färg
 • SVART
 • BLÅ
 • ROSA
 • TURKOS
 • VIT
 • GRÖN
 • GRÅ
 • LILA
 • RÖD
 • KAKI
 • GUL
 • BRUN
 • BEIGE
 • ORANGE
 1. Pris 249 kr
  NABAIJI

  SIMFENA KORT Silifins

  (104)
 2. Pris 89 kr
  NABAIJI

  Simplatta marinblå

  (199)
 3. 69 kr
  Pris 49 kr
  -28%
  NABAIJI

  Vattentät väska 150 blå/vit 3 liter

  (63)
 4. 79 kr
  Pris 59 kr
  -25%
  NABAIJI

  Vattentät väska 100 Sunset 3 liter

  (10)
 5. Pris 199 kr
  NABAIJI

  SIMVÄSKA 500 30 L rosa svart

  (32)
 6. Pris 129 kr
  NABAIJI

  Badskor Baby - Grön

  (2)

SIMUTRUSTNING FÖR NYBÖRJARE OCH FÖR PROFFS!

För de seriösa idrottare där ute har vi ett brett urval av sportnäring och produkter för personlig vård för att hålla dig på toppen varje dag.

Är du mer en vattensports-person än en simmare? Vi har surfutrustning, kajakutrustning och utrustning för aerobics som du behöver för att skapa en helt ny upplevelse i vattnet. Med märken som Nabaiji, Speedo och Arena är vi säkra på att du hittar de perfekta tillbehören för att förbättra din prestanda och njutning.

Välkommen till Decathlon! Din online-sportbutik där du kan hitta allt inom simning! Här hittar du allt du behöver för att simma på stränderna eller i poolerna. Simning är en rolig och avkopplande sport. En sak att ta hänsyn till är vilken typ av utrustning du behöver köpa. Vårt breda utbud kan man hitta balnd annat baddräkter, badkläder, skyddsglasögon, fenor, mössor, handdukar, skor, rör och annan badutrustning. Vi erbjuder de mest konkurrenskraftiga priserna för ledande märken som Nabaiji, Arena och Speedo.

DECATHLONS UTBUD AV SIMTILLBEHÖR

Decathlon erbjuder badtillbehör som hjälper dig att uppnå optimal prestanda i vattnet och göra livet lättare när du badar. Upptäck våra erbjudanden inom simningsprodukter till outlet-priser för att förbereda din nästa resa i poolen till oslagbara priser.

Vi har ett brett sortiment av badkläder som du kan använda till triatlontävlingar eller till och med för dina simundervisningar! Genom att hålla jämna steg med de bästa badklädesmärkena driver vi fram de tekniska gränserna för vattensporter och våra kunder har alltid haft tillgång de allra senaste innovationerna inom plaggteknik och design hos oss.

Vi har en mängd baddräkter för flickor, pojkar, män och kvinnor för att välja från. Vårt sortiment täcker kraven för bra kvalité, stil och originalitet. Framför allt gör vår passion och erfarenhet inom vattensport oss möjlighet att nå ut och hjälpa alla som är förvirrade kring val av storlekar, teknisk information eller med vilka badkläder man ska utföra vilken sport. Om du inte kan välja mellan produkter eller helt enkelt inte hittar rätt badkläder, vänligen kontakta oss och låt oss hjälpa, antingen med en onlinechatt eller ett telefonsamtal. Det är vad vi är här för!

Om du ska åka bort för att bada på stranden så har vi ett stort sortiment av cykloper, simglasögon, armpuffar, simfenor, badmössor, snorklar, vattenleksaker, handpaddlar, badshorts, badbyxor och mycket mer! För de mer seriösa simmarna har vi ett komplett utbud av träningsredskap som hjälper dig att utveckla din teknik och styrka under träningstillfällen.

Vi har också ett stort lager av simningstillbehör som är anpassat för komfort och effektivitet inom simning. Näs- och öronproppar, vattentäta simklockor, vattentäta fickor och påsar, hårnät, flytvästar och mikrofiberhanddukar är några av våra högt efterfrågade simningstillbehör.

Vi har också produkter för barn som hjälper dem när de lär sig att simma.där vi har har samlat alla tillbehör som kan hjälpa ditt barn att lära sig att simma. Se gärna över det vi erbjuder och tveka inte över att kontakta oss på 08-28 43 10 om du har några frågor!