Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Badskor är ett måste i sommar! Testa ett par badskor från Decathlon nästa semester vid havet och snorklingsutflykt. Ta dig enkelt fram på klipporna utan att halka och öka din rörelsefrihet i vattnet! Våra badskor är bekväma, sitter bra utan att sand kommer in, skyddar dina fötter mot vassa stenar och motverkar att du halkar. De är smidiga att ta med i ryggsäcken och tvättas enkelt i maskin. Decathlon har badskor för hela familjen!

Dölj filter
Visa filter
·
16 produkter
Sortera genom:

Inom dykning och snorkling är simfötter den mest effektiva lösningen för att förflytta sig i vattnet. Men alla är inte bekväma med simfötter under snorklingen: det finns de som inte gillar att använda dem och de som inte kan använda dem. För nybörjare och barn är badskor ett verkligt alternativ till simfötter när det gäller att introduceras till snorkling. Dessa badskor ger dig bra skydd för fötterna utan att störa din rörelsefrihet. De gör det lättare att förflytta sig i vattnet, på klipporna och sanden så att du kan beundra koraller, fisk och natur utan att behöva oroa dig för att kliva snett!

Badskor är främst mångsidiga. De låter dig njuta av stranden såväl som bad och snorkling samtidigt som de skyddar dina fötter. Du kan använda badskorna som strandskor, istället för flip-flops t.ex., för att skydda fötterna mot den varma stranden. Du kan också använda badskorna som vattenskor för att gå på stenar och klippor utan att halka eller skada fötterna. Badskor har en halkfri yttersula och en innersula som ger bra stötdämpning. Och sist men inte minst: badskor ger bra fotstöd, även när de är blöta! De torkar dessutom fort i solen.

Inom snorkling ingår badskor i nybörjarens utrustning, tillsammans med en uv-topp och en Easybreath snorkelmask. För ökad trygghet från halkolyckor, tveka inte att utrusta hela familjen med badskor för att njuta av aktiviteterna med lugn och ro. Decathlon har badskor för vuxna och barn i olika stilar och färger!