Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Styva surfbrädor

Här hittar du longboards, shortboards, fish boards och hybridbrädor för erfarna surfare. Välj bräda efter din nivå och typ av vågor! Scrolla ner för att lära dig mer.

Dölj filter
Visa filter
·
3 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
Efter sport
Efter färg
  • VIT

Valet av surfbräda beror på din nivå, träningsfrekvens och typ av vågor. Därför erbjuder Decathlon ett stort utbud av styva surfbrädor från vårt egna surfmärke, OLAIAN. Här finns longboards, shortboards, fish boards och hybridbrädor - så att du ska hitta den bräda som passar dig bäst.

Har du lärt dig grunderna i surfing? Tar du dig enkelt upp på brädan och får upp farten? Kan du nu paddla genom vågorna utan problem? Då kan du gå vidare till en longboard för mer erfarna surfare! Surfar du på alla typer av vågor? Är du bekväm med manövrar, långa kurvor och snäva svängar? Prova en hybridbräda, en fish board eller shortboard! Den styva surfbrädan är nyckeln till att göra framsteg i din träning och uppleva surfing på en ny nivå. Så om du har surfat ett tag, prova att byta ut din softboard mot en mer presterande och teknisk surfbräda!

Longboard, även kallad Malibu, är en styv surfbräda för långa vågor. En longboard är ganska tjock och lång jämfört med andra surfbrädor. Längden och den breda volymen gör longboarden extra stabil och lätt att paddla med. Passar i små vågor, för nybörjaren och dig som gillar långa rides. Longboard är den mest traditionella surfstilen och även erfarna surfare uppskattar dess komfort och nöje.

Hybridbrädan kombinerar olika egenskaper från olika surfbrädor. Det är en kort bräda med bra volym och bredd vilket gör att den går att surfa med i ganska små vågor, som i Sverige. Hybridbrädan är ganska rak och snäv i formen vilket ger den extra fart och prestanda. Den passar surfaren på medel till hög nivå som vill använda shortboard även i långsamma vågor.

Fishboarden har fått sitt namn efter sin tail som linkar en stjärtfena. En fish board är relativt kort och har mellan 2 och 4 fenor baktill. Den passar bra i små till medelstora vågor och för surfaren som gillar hög hastighet och snäva svängar.

Shortboard surfbrädan är den mest krävande typen av surfbräda som OLAIAN erbjuder. Den är smal och kort för extra manövrerbarhet. Shortboards har liten volym och används i branta, kraftfulla vågor - den lämpar sig därför inte för nybörjaren. Det är en populär bräda bland surfare med lång erfarenhet.

Har du precis valt den typ av surfbräda som passar din nivå och dina träningsförhållanden? Då behöver du bara hitta en surfbräda i rätt storlek. Kom ihåg att valet av en styv surfbräda görs utifrån surfarens längd och vikt och att storleken på en surfbräda alltid anges i tum. Du hittar mer information om de olika storlekarna på produktsidan.

Upptäck hela vårt utbud av surfbrädor!