Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Rid på vågorna som ett proffs med Decathlons utbud av surfbrädor. Hitta alla våra surfbrädor här. Perfekt för de första vågorna eller för den erfarne surfaren på alla typer av vågor. Vårt råd: Låt din surfingutrustning hålla längre genom att underhålla den!

Dölj filter
Visa filter
·
20 produkter
Sortera genom:
 1. 3 499 kr
  Pris 2 099 kr
  -40%
  ITIWIT

  SUP UPPBLÅSBAR I STORLEK S 8'

 2. 6 999 kr
  Pris 6 499 kr
  -7%
  TAHE OUTDOORS

  SET Uppblåsbar Stand up paddle YAK BEACH 10.6 PACK SUP Tahe outdoor

  (1)
 3. 349 kr
  Pris 249 kr
  -28%
  TAMAHOO

  FOOTSTRAP JUSTERBAR WINGFOIL / VINDSURF

 4. Pris 2 499 kr
  WAKEBOARDING

  KNEEBOARD/WAKEBOARD EVOLUTIF Uppblåsbar

Oavsett om du är nybörjare eller redan har erfarenhet av surfing är det viktigt att ha en bräda som är anpassad till din nivå och stil. För att hitta rätt modell erbjuder Decathlon ett brett utbud av brädor som uppfyller behoven hos alla surfälskare. För att surfa under bästa möjliga förhållanden upptäck gärna övrig surfutrustning och tillbehör, så som våtdräkter och underhåll till din surfbräda.

För att du ska kunna njuta så mycket som möjligt av surfing är det viktigt att du väljer rätt surfbräda! När du väljer behöver du ta främst ta hänsyn till 3 viktiga kriterier:

 • Nivå: nybörjare, erfaren, expert
 • Vikt: 40 till 100 kg
 • Typ av vågor: skum, små vågor, stora/ihåliga vågor

Utifrån dessa olika kriterier kan du bestämma vilken typ av bräda som passar dig bäst: softboard, longboard, shortboard, hybridbräda eller fish board.

Generellt passar breda, mjuka brädor (softboards) nybörjare som surfar i små vågor och mjukt vatten. Softboards ger ökad flexibilitet och är lättare att navigera än en smal, styv bräda. En styv bräda ger ökad kraft och hastighet och passar därför erfarna surfare.

För att erbjuda bästa möjliga sportutrustning för alla nivåer har Decathlon flera olika brädmodeller. Beroende på din nivå, men också på personliga preferenser och förvaringsmöjligheter, kan du välja den modell som passar dig. Tveka inte att kontakta vårt team om du behöver hjälp att välja surfbräda! Enjoy the ride!