Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

KÄNGOR OCH VINTERSKOR DAM

Vi på Decathlon erbjuder ett brett sortiment av vinterkängor och vinterskor för damer.

Dölj filter
Visa filter
·
22 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 1 599 kr
  WALDHAUSEN

  Stövlar ASCONA brun

  (1)
 2. Pris 649 kr
  FOUGANZA

  Jodphurs 500 WARM vuxen svart

  (2)

Via vårt varumärke Quechua erbjuder vi prisvärda, slitstarka och varma vinterskor för dam. Vi har modeller som är både vattentäta och välisolerande, vilket gör dem perfekta för att hålla fötterna torra och varma under snöiga och kalla förhållanden.

En vinterkänga från Quechua fungerar dessutom riktigt bra för vandring och vinteraktiviteter. Quechua har ett brett sortiment av vattentäta och fodrade vinterskor för damer.

Salomon är ett välkänt varumärke inom friluftsbranschen och är särskilt känt för sin komfort och passform. Letar du efter vinterskor för damer bör du helt klart kika igenom sortimentet från Salomon! Förutom passformen och komforten, brukar vi även passa på att nämna att Salomon har en hel del innovativa tekniska funktioner, som t.ex. Gore-Tex membran för att hålla fötterna torra och Contagrip-sulor för bra grepp på hala ytor. Salomons vinterskor fungerar riktigt bra för både vandring och vintersportaktiviteter.

Fouganza är vårt eget varumärke, framtaget för utövare av hästsporter. Fouganza erbjuder vinterskor för damer som älskar hästsport (eller som bara vill ha robusta, bekväma och varma vinterstövlar). Stövlarna är tillverkade med tanke på ridning och stallarbete, vilket innebär att de är både slitstarka och tåliga. En riktigt bra vinterkänga alltså!

Waldhausen är ett annat varumärke inom hästsporten som också erbjuder vinterskor för damer. Deras skor är kända för sin kvalitet och hållbarhet. Liksom Fouganza, riktar sig Waldhausens vinterskor främst till hästsportutövare, men de kan också vara användbara för andra utomhusaktiviteter. En vintersko från Waldhausen är både bekväm och tål tuffa väderförhållanden.