Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Rid på vågorna som ett proffs med Decathlons utbud av paddelbrädor! Är du osäker på vilken bräda som passar dig bäst? Scrolla ner för att se tips på hur du väljer rätt SUP-bräda för din nivå och användning!

Hide filters
Show filters
20 produkter
Sortera genom:
 1. 3 899 kr
  Pris 2 999 kr
  -23%
  ITIWIT

  STAND UP PADDLE uppblåsbar för nybörjare, 11’ blå

 2. 5 999 kr
  Pris 4 499 kr
  -25%
  ITIWIT

  Stand Up Paddle uppblåsbar touring X500 - 13"-31’ GRÖN

 3. 8 499 kr
  Pris 6 999 kr
  -17%
  TAHE OUTDOORS

  STAND UP PADDLE STYV TAHE OUTDOOR BEACH CROSS 11' – 260 L

 4. 7 999 kr
  Pris 6 499 kr
  -18%
  TAHE OUTDOORS

  STAND UP PADDLE STYV TAHE OUTDOOR BEACH CROSS 10' – 195 L

Det finns många varianter av SUP-brädor och det kan vara svårt att veta vilken modell som passar dig bäst. Det finns några aspekter som är bra att tänka på när du väljer din SUP-bräda. Är du nybörjare eller erfaren? Tänker du paddla regelbundet eller bara någon gång då och då? Långa distanser eller kanske i vågor? Vill du ha en uppblåsbar eller hård bräda? ITIWIT, Decathlons specialiserade SUP-tillverkare, hjälper dig att hitta rätt!

Det är framför allt 3 saker som är bra att tänka på när du väljer din paddelbräda. Din nivå, din användning och slutligen din storlek och vikt.

Ju större och tyngre du är, desto bredare bör din SUP-bräda vara för ökad stabilitet. På produktsidan kan du se den rekommenderade vikten för en specifik bräda.

Tänk på att alltid använda en leash för att hålla kontakt med brädan om du faller. Den sätts helst fast vid vristen men kan även placeras vid knät. Kolla gärna in Decathlons utbud av flytvästar för att paddla i säkerhet.