Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ibland har man inte lust att gå till gymmet, men med en motionscykel i hemmet så är det plötsligt enklare att hålla sig motiverad. Våra mest high-tech modeller har upp till tre program, pulsräknare och inbyggda hörlurar. Men du måste inte spendera mycket för att för att ha ett riktigt bra träningspass. Vi har alltid de mest prisvärda modellerna man kan hitta och dessutom tar de inte upp mycket plats!

Dölj filter
Visa filter
·
2 produkter
Sortera genom:
Efter pris
Efter storlek
Efter märke
Efter produkttyp
 1. Pris 999 kr
  DOMYOS

  MINI BIKE 100

 2. Pris 1 029 kr
  DOMYOS

  MINI BIKE

  (10)

HUR VÄLJER DU DIN MOTIONSCYKEL?

Är du inte säker på vad du behöver när du ska köpa en elcykel? Vet du inte vad det är för skillnad mellan alla märken och modeller? Oroa dig inte, vår expert inom motionscyklar hjälper dig att välja.

Att välja rätt stationär cykel beror på vilka mål du har med din träning - ditt var av motionscykel kommer att bero på om du vill gå ner i vikt, om du vill bara hålla dig i form eller om du vill pressa dig själv till att nå nästa nivå. Det kommer att avgöra hur ofta du kommer att träna och vilka resultat du kommer att få. Du måste också tänka på pedalerna och hur de rör på sig, coachning och din komfort. Låt oss ta en närmare titt på det...

HUR OFTA KOMMER DU ATT ANVÄNDA DEN?

Val av motionscykel beror på dina fitness-mål.

OM MAN SKA ANVÄNDA DEN IBLAND

Om du vill komma tillbaka till din gamla form eller stanna i den form du är i så bör du köpa en motionscykel med manuella justeringar och simpla program med basal information. De här modellerna är enkla att använda och ideala för sparsamt användande.

FÖR REGELBUNDEN ANVÄNDNING

Om du vill gå ner i vikt eller tona din kropp föreslår vi en modell med olika program som håller dig motiverad. Regelbundna användare eller personer som delar med sig av sin motionscykel vill också ha en bekvämare sadel och dessutom ha en design som är enkel att komma upp på samt justera för olika höjder.

FÖR INTENSIV TRÄNING

Om du vill förbättra din atletiska prestanda så borde du välja en modell som har flera tillägg och program. Med det menar vi tillägg som pulsmätare och utökad coachingapparat så att du kan nå och överträffa dina mål.

PEDALERNA

När det kommer till motionscyklar så innebär komfort under cykling att man trampar på pedalerna utan att det blir några ryck. Svänghjulets vikt är en stor faktor vilket är anledningen till varför vi rekommenderar att du väljer modell med ett svänghjul som väger minst 3 kg. Kom ihåg att ju tyngre svänghjulet är, desto bekvämare är trampningen, speciellt om dy cyklar regelbundet. Du borde prova på flera modeller för att hitta en maskin som passar dig.

COACHNING

Olika träningscyklar har olika funktioner i sin display.

En enkel display kommer att visa all den information du behöver för att komma igång: hastighet, distans, tid, genomsnittlig mängd kalorier som är förbrända osv.

Olika program som följer din viktminskning, prestationsutveckling och puls är riktigt bra för att kunna variera din träning och förbättra din kropp. Om du vill ha mer precision när du mäter din hjärtrytm, köp en pulsmätare som du kan sätta fast på bröstet.

Kompatibla applikationer för vissa motionscyklar kan ge dig ett anpassat träningsschema beroende på dina fysiska möjligheter och mål. Det är som att ha en riktig coach hemma!

KOMFORT

Vissa motionscyklar har justerbara handtag, sitsar och pedaler så att maskinen passar dig. Det är viktigt att du kollar upp om du kan justera maskinen rätt innan du köper den så att den används på rätt sätt och så att du kan få ut det mesta ut ur din träning.

Vill du kolla in några andra andra stationära maskiner som hjälper dig att komma i for hemifrån? Ta i sånt fall titt på vårt breda sortiment av löpband, crosstrainers, roddmaskiner och stepmaskiner.