Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

När du letar efter padelskor är komfort och stabilitet nyckeln för att hjälpa dig att stanna och starta, samt ändra riktning i ett ögonblick. Vi hjälper dig hitta padelskor för olika underlag med olika typer av studs och stöd.

Dölj filter
Visa filter
·
114 produkter
Sortera genom:

Padelskor ger dig rätt stöd för att hänga med i alla olika rörelser som krävs i padel. Att stanna upp och börja om, samt ändra riktning direkt är en del av spelet, och du behöver skor som inte bara kan anpassa sig till dina rörelser utan också hålla dig bekväm under hela tiden. Dessutom ska de hålla sig intakta under en lång tid.

Det kan vara bra att köpa padelskor om du utövar sporten åtminstone ett par gånger i veckan. Dina skor kommer att göra skillnad på banan för snabba rörelser, plötsliga svängar och kraftfulla hopp.

Decathlon har ett brett sortiment av padelskor med en styv sula och en mjukare ovandel för snabba rotationer och flexibilitet. Missa inte våra padelracketar och padelbollar för hela kittet!

Som med vilken sport som helst är användning av rätt skor ett utmärkt sätt för att undvika skador.

Padelskor ger ett perfekt balans i greppet. För mycket grepp kommer att minska din rörlighet och kan lägga för hög belastning på dina knän och leder, medan för lite grepp kan resultera i begränsad reaktion under spelet och till och med leda till halka på banan.

Padelskor varierar även när det gäller ankelstöd. Beroende på hur hög eller låg den är kan den hjälpa till med smidighet och hastighet.

Decathlon har padelskor för både herr och dam med olika passform och material att välja ifrån, samt teknologi för att optimera din prestation på banan, till exempel geldämpning och stötdämpning.

Visste du att vi också har padelväskor för enkel transport och komfort? Skaffa din idag!