Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Nu kan du spela basket på din egen bakgård eller uppfart! Med våra portabla varianter kan du kan till och med bygga upp en plan i parken eller var än det finns plats när du är på semester. Vi fixar korgen, nätet och tavlan, så att allt du behöver göra är att njuta av speltiden med familjen eller vännerna. Att komma i ordning är lätt med de medföljande och enkla instruktionerna, och resekitet är kompakta nog att få plats i bilen.

Dölj filter
Visa filter
·
25 produkter
Sortera genom:
 1. 299 kr
  Pris 249 kr
  -16%
  WATKO

  Basketkorg till pool blå

 2. 299 kr
  Pris 249 kr
  -16%
  WILSON

  Basketkorg mini NBA LOS ANGELES LAKERS

 3. Pris 129 kr
  TARMAK

  Ballastsäck för basketkorg SB20KG

  (1)

För att spela bra basket krävs noggrannhet, precision och mycket, mycket träning. Även de snabbaste och starkaste spelarna förlorar ändå om de inte kan sätta poäng på tavlan! Så om du är ett blivande proffs rekommenderar vi att du skaffar en reglerad basketkorg, ett nät och en backboard att träna med - på så sätt kan du behandla varje träning som en riktig träning. Matchliknande utrustning gör att du kan vänja dig vid ringens storlek och elasticitet och nätets susen.

På Decathlon vill vi att alla ska kunna ägna sig åt sport, och det är därför vi utformar så många olika och anpassningsbara varianter av populära produkter som dessa, för att passa dig och din livsstil.