Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ibland har man inte lust att gå till gymmet, men med egna hantlar och vikter så har man en av grundpelarna för ett bra hemmagym! Våra hantlar, skivstångar och träningsbänkar är tåliga och gjorda för intensiv träning. Beställ här!

Hide filters
Show filters
36 produkter
Sortera genom:

HANTLAR - BRA ATT VETA INNAN DU KÖPER

Alla kan tjäna på att inkorporera tyngdlyftning in i deras rutin och om du är nybörjare så är ett litet sett av hantlar en bra början. Du kan välja hantlar så lätta som 0,5 kg eller hantlar upp till 20 kg. Du kan också välja mellan klassiska hantlar med en fast vikt som har ett grepp i mitten alternativt hantlar med vikter som man kan lägga på.

De flesta av våra hantlar har ett hårt plasthölje som gör att de låter inte lika mycket när man tappar dem i marken och gör inte märken som metall-hantlar gör.

Hitta dina extra vikter för ditt hemmagym hos oss. Här kan du hitta hantelset, viktlås, justerbara gymvikter, skivstänger, tonediskar, fitness-hantlar och hexagonala hantlar som inte rullar.

HANTLAR

TRÄNA MED SKIVSTÅNGSKIT

Är du trött på att åka till gymmet varje dag för att träna? Köp hantlar, diskar och skivstänger för att få en riktigt bra start på ditt hemmagym! Du kan också hitta tyngder som du kan sätta på dina armar och ben för att kunna få ut mer av dina träningspass! Skivstänger är perfekta om du vill utföra övningar för större muskelgrupper, till exempel genom att göra squats, marklyft och bänkpress.

HUR VÄLJER MAN HANTLAR?

Beroende på din tidigare erfarenhet av tyngdlyftning och vilka muskelgrupper du kommer att träna behöver du bättre grepp och olika tyngder på hantlarna. Om du till exempel vill utföra fitnesspass hemma medans du följer efter en coach på Youtube så behöver du inte vikter som väger mer än 4 eller 5 kilo. Om du däremot reser mycket så kan det vara bra att ha med sig hantlar som man kan plocka isär.

Fundera på hur du kommer att använda dina hantlar och vad som passar din stil av styrketräning. Om du planerar att bygga upp din styrka eller dina muskler så kanske du kan prova våra hexagonala hantlar som inte rullar på marken men som är lika bekväma att hålla som vanliga hantlar på gymmet.

I och med att man kan välja vilka viktskivorsom man kan lägga till hantlarna så behöver man inte köpa massor av olika hantlar utan bara ett sett av diskar. Hantlar är också det vanligaste komplementet som man brukar köpa till sin träningsbänk. De funkar perfekt för styrketränare som vill successivt addera mer vikt utan att behöva gå till affären för att köpa vikter så fort man avancerar i sin träning. De här diskarna passar nybörjare såväl som proffs.

Diskmaterialet är gjort av rostfritt stål som är täckt av gummi som absorberar stötarna när vikterna hamnar på marken eller när man slår ihop hantlarna. Det resulterar i mindre oljud och att golvet inte förstörs lika enkelt när man tränar. I och med att det är betydligt mycket svårare att framställa gummitäckta hantlar så är priset lite högre jämfört med vanliga hantlar, men de brukar vara mycket uppskattade.