Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Ibland har man inte lust att gå till gymmet, men med egna hantlar och vikter så har man en av grundpelarna för ett bra hemmagym! Våra hantlar, skivstångar och träningsbänkar är tåliga och gjorda för intensiv träning. Beställ här!

Dölj filter
Visa filter
·
25 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 649 kr
  CORENGTH

  Hantelkit 20kg

  (119)
 2. Pris 1 999 kr
  CORENGTH

  Hantelkit 50 kg

  (3)
 3. Pris 399 kr
  CORENGTH

  Hantelkit 10 kg

  (1)
 4. Pris 399 kr
  DOMYOS

  HANTLAR 2-pack 5 kg - FITNESS svart

  (207)
 5. Pris 149 kr
  DOMYOS

  HANTLAR 2-pack 1 kg - FITNESS GRÖN

  (124)
 6. Pris 199 kr
  DOMYOS

  Viktmanschett 2x1 kg FITNESS GUL

  (159)
 7. Pris 279 kr
  DOMYOS

  Hantlar 2-pack 3 kg FITNESS GRÅ

  (199)
 8. Pris 179 kr
  CORENGTH

  HANTEL HEX DUMBBELL 2,5 KG SVART

  (4)
 9. Pris 349 kr
  CORENGTH

  HANTEL HEX DUMBBELL 5 KG SVART

  (6)
 10. Pris 399 kr
  CORENGTH

  HANTEL HEX DUMBBELL 7,5 KG SVART

  (2)
 11. Pris 279 kr
  DOMYOS

  Viktmanschett 2x2 kg - FITNESS - GRÅ

  (92)
 12. 3 099 kr
  Pris 2 699 kr
  -12%
  CORENGTH

  Hantelkit 93 kg

  (21)
 13. Pris 199 kr
  DOMYOS

  Hantlar 2x2kg EASY Beige

 14. Pris 399 kr
  DOMYOS

  Hantlar 2x3 kg EASY Grå

 15. Pris 299 kr
  DOMYOS

  Hantlar 2x2kg EASY blå

Alla kan tjäna på att inkorporera tyngdlyftning in i deras rutin och om du är nybörjare så är ett litet sett av hantlar en bra början. Du kan välja hantlar så lätta som 0,5 kg eller hantlar upp till 20 kg. Du kan också välja mellan klassiska hantlar med en fast vikt som har ett grepp i mitten alternativt hantlar med vikter som man kan lägga på.

De flesta av våra hantlar har ett hårt plasthölje som gör att de låter inte lika mycket när man tappar dem i marken och gör inte märken som metall-hantlar gör.

Hitta dina extra vikter för ditt hemmagym hos oss. Här kan du hitta hantelset, viktlås, justerbara gymvikter, skivstänger, tonediskar, fitness-hantlar och hexagonala hantlar som inte rullar.

Är du trött på att åka till gymmet varje dag för att träna? Köp hantlar, diskar och skivstänger för att få en riktigt bra start på ditt hemmagym! Du kan också hitta tyngder som du kan sätta på dina armar och ben för att kunna få ut mer av dina träningspass! Skivstänger är perfekta om du vill utföra övningar för större muskelgrupper, till exempel genom att göra squats, marklyft och bänkpress.

Beroende på din tidigare erfarenhet av tyngdlyftning och vilka muskelgrupper du kommer att träna behöver du bättre grepp och olika tyngder på hantlarna. Om du till exempel vill utföra fitnesspass hemma medans du följer efter en coach på Youtube så behöver du inte vikter som väger mer än 4 eller 5 kilo. Om du däremot reser mycket så kan det vara bra att ha med sig hantlar som man kan plocka isär.

Fundera på hur du kommer att använda dina hantlar och vad som passar din stil av styrketräning. Om du planerar att bygga upp din styrka eller dina muskler så kanske du kan prova våra hexagonala hantlar som inte rullar på marken men som är lika bekväma att hålla som vanliga hantlar på gymmet.

I och med att man kan välja vilka viktskivorsom man kan lägga till hantlarna så behöver man inte köpa massor av olika hantlar utan bara ett sett av diskar. Hantlar är också det vanligaste komplementet som man brukar köpa till sin träningsbänk. De funkar perfekt för styrketränare som vill successivt addera mer vikt utan att behöva gå till affären för att köpa vikter så fort man avancerar i sin träning. De här diskarna passar nybörjare såväl som proffs.

Diskmaterialet är gjort av rostfritt stål som är täckt av gummi som absorberar stötarna när vikterna hamnar på marken eller när man slår ihop hantlarna. Det resulterar i mindre oljud och att golvet inte förstörs lika enkelt när man tränar. I och med att det är betydligt mycket svårare att framställa gummitäckta hantlar så är priset lite högre jämfört med vanliga hantlar, men de brukar vara mycket uppskattade.

På Decathlon har vi ett brett utbud av hantlar, skivstänger, kettlebells och ankelvikter att välja mellan. Vi har gymtillbehör för både män och kvinnor - du behöver bara välja rätt vikt för dig och din typ av träning. Upptäck hela vårt sortiment av kettlebells här.