Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Köp dina bordtennisbollar här för hållbarhet, spelbarhet och studs; oavsett om du letar efter matchbollar för att arbeta med dina skruvar eller helt enkelt letar efter nybörjarvänliga bordtennisbollar - hitta de bästa bordtennisbollarna som passar ditt spel.

Dölj filter
Visa filter
·
7 produkter
Sortera genom:
Efter storlek
Efter sport
Efter färg
  • VIT
  • GRÖN
  • ORANGE

När du har dina pingisracketar och pingisbord uppställda är allt du behöver några lämpliga pingisbollar för att öka din prestation. Decathlon erbjuder ett brett utbud av bordtennisbollar för inomhus-och utomhusbruk, inklusive tränings- och matchbollar. Och vi har massor av varianter att välja mellan; från kvalitetsfärgade pingisbollar till billiga pingisbollar, bläddra bland en mängd olika betyg, storlekar och kvantiteter.

Välj mellan olika färger, inklusive gul, orange, grön och klassisk vit. Om du spelar utomhus kanske du vill välja den iögonfallande orangea så att du lättare kan se dina bordtennisbollar, eller helt enkelt gå för den klassiska vita looken som vi alla har kommit att känna till och älska. Oavsett om du behöver några bordtennisbollar hemma eller organiserar ett stort evenemang och behöver fylla på, vi hjälper dig att hitta rätt set. Vi erbjuder även pingisbord och pingisnät samt pingiskläder och-skor .

Hitta de bästa bordtennisbollarna här för att garantera utmärkt studs och hållbarhet. Vårt sortiment av pingisbollar har höga betyg och du kommer hitta den kvalitet och prisklass du letar efter. Alternativt kan du kolla in våra billiga pingisbollar för nybörjare och njuta av spelet i stil! Vi har allt du behöver för att spela i din trädgård och erbjuder ett brett sortiment av bordtennisutrustning. Börja bläddra och få din utrustning på Decathlon idag.