Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Upptäck vårt breda sortiment av pingisracketar. Oavsett om du är nybörjare eller en proffs kommer de 1 till 6-stjärniga bordtennisracketarna att få dig att utvecklas i din sport.

Dölj filter
Visa filter
·
34 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 49 kr
  PONGORI

  Tålig pingisracket PPR 100 O grå

  (4)
 2. Pris 199 kr
  PONGORI

  Bordtennisracket i klubb TTR130 4* SPIN

  (48)
 3. Pris 649 kr
  PONGORI

  Pingisracket CLUB TTR 900 SPEED

  (41)
 4. Pris 79 kr
  PONGORI

  Bordtennisracket FREE PPR 130

  (188)
 5. Pris 399 kr
  CORNILLEAU

  Racket Cornilleau NEXEO X90 Carbon

 6. Pris 749 kr
  TIBHAR

  Bordtennisracket Samsonov SGS

  (2)
 7. Pris 399 kr
  TIBHAR

  Racketfodral SHANGHAI

  (1)
 8. Pris 599 kr
  PONGORI

  Pingisracket CLUB TTR 900 SPIN

  (10)
 9. Pris 349 kr
  PONGORI

  Pingisracket CLUB TTR 530 5* SPIN

  (44)

Upptäck Decathlons spännande utbud av bordtennis-och pingisracketar, lämpliga för inomhus- eller utomhusspel. Du hittar alla möjliga bordtennisrack, perfekta för personer som börjar med sporten för första gången, samt högkvalitativa tävlingsrack för att få dig redo för tävlingen.

För bästa bollkontroll, greppkomfort och för att slå de mest vågade skruvarna, har vi en imponerande sortiment av bordtennisrack. Tillverkade av högkvalitativ plast för att tåla stötar och dåligt väder vid utomhusspel, hitta bordtennisrack som håller länge.

Handtagen på våra bordtennisracketar är utformade för att vara ergonomiska för en enkel sving och fungerar med dig när du njuter av utmärkt kontroll. Oavsett om du spelar med familjen eller på tävlingsnivå kommer du att känna skillnaden med varje sving. Kolla in vårt sortiment av bordtennisbord för både inomhus- och utomhusbruk medan du är här!

Våra bordtennisracketar är tillverkade av utmärkt gummi för att hjälpa dig att bemästra skruven och vårt sortiment av bordtennisrack erbjuder till och med miljövänliga alternativ.

Utforska ett brett utbud av bordtennisracketar och pingisracketar för vuxna och barn, med olika färger, märken och funktioner. Vi har något för alla, inklusive nybörjarrack, pingisstommar och de bästa bordtennismärkena, inklusive Cornilleau, för de som deltar i turneringar och behöver en pålitlig bordtennisracket för att göra skillnad.

Bläddra igenom vårt sortiment för att hitta en pingisracket set som passar dig. Våra set inkluderar ett par bordtennisracketar, vissa set kommer med en rullnät och fästklämmor så att du kan förvandla vilket vanligt bord som helst till ett bordtennisbord!

Skaffa allt du behöver med våra bordtennisset och kolla in våra pingisbollar och pingissnät för hela uppsättningen.