Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0
Dölj filter
Visa filter
·
176 produkter
Sortera genom:
 1. Pris 39 kr
  KIPRUN

  LÖPARSTRUMPA 3-pack RUN100 svart

  (1426)
 2. Pris 39 kr
  KIPRUN

  Löparstrumpa 3-pack RUN100 vit

  (1426)
 3. Pris 179 kr
  KALENJI

  Löparsko KALENJI RUN 100 herr grå

  (3753)
 4. 749 kr
  Pris 199 kr
  -73%
  KIPRUN

  Löparsko KIPRUN FAST 2 blå röd Herr

  (98)
 5. 249 kr
  Pris 179 kr
  -28%
  KALENJI

  LÖPARSKO RUN CUSHION DAM melonfärgad

  (623)
 6. 399 kr
  Pris 279 kr
  -30%
  KALENJI

  Löparsko JOGFLOW 500.1 herr blå

  (170)
 7. Pris 129 kr
  GEONAUTE

  Strumpor för orientering High svart

  (11)
 8. 149 kr
  Pris 99 kr
  -33%
  KIPRUN

  Tjock löparstrumpa RUN900 STRAP svart/blå

  (73)
 9. Pris 229 kr
  KALENJI

  LÖPARSKO RUN CUSHION HERR svart/grå

  (2327)
 10. Pris 699 kr
  ADIDAS

  Löparsko Adidas Duramo herr - svart

  (1)

LÖPARSKOR FÖR ALLA LÖPSTEG

Rätt löparskor är a och ö för att ditt löpningspass. Valet av löparskor beror på om du exempelvis springer marathon eller löptränar i tuff terräng. Nedan hittar du löparskor från Decathlons eget löparmärke Kalenji som erbjuder även designar löparkläder och vätskeväskor.

LETAR DU EFTER LÖPARSKOR MED BRA KVALITÉ OCH BRA PRIS?

Om du är ute efter löparskor med en bra kvalité så har vi samlat våra bästa märken som vi är stolta över på en plats. Kalenjis är kända för att sin prestation och kvalité tillsammans med Acics löparskor som är speciellt gjorda för marathonlöpning! Med dess lätta och snygga design kombinerat med sköna kuddar som stöttar dina fötter konkurrerar de här märkena med de största skotillverkarna i världen, speciellt när get gäller hur våra priser möter kvalitén!

ERBJUDER DECATHLON NÅGRA ANDRA VARUMÄRKEN AV LÖPARSKOR FÖR MÄN OCH KVINNOR?

Om Kalenji inte är i din still så är du alltid välkommen att ta en närmare titt på våra löparskor från Asics, Mizuno och Nike! Att handla sportskor och löparskor för män, kvinnor och barn har aldrig varit enklare när man kollar igenom hela vårat sortiment på nätet! Oavsett vilket par du väljer så kommer det att vara ett prefekt komplement till våra gymväskor och träningskläder som passar både i storlek, färg och stil.

Letar du efter en extra boost när du är ute och springer? Kolla in våra skor för löpning som har extra gummi i sulorna och ger mer studs som kan hjälpa dig ta dig de extra metrarna till slutet av marathonet! Våra skor för marathon ger allt du behöver vad gällande komfort, stabilitet och material. Om du vill ta din löpning till nästa nivå har vi sett till att ha bekväma sportskor som man kan ha på sig på kontoret och för triathlon. Du kan till och med hitta träningsskor gjorda i vattenavstötande material.

DECATHLON HAR OLIKA SKOR FÖR OLIKA FÖTTER OCH TERRÄNGER

Olika fötter och terränger kräver olika sorters former på skor. Breda skor är gjorda för löpning på olika sorters terränger som inte är lika jämna som vägar gjorda av asfalt. Om du föredrar joggning i skogar och på grusvägar samt på platser som kräver ett bättre grepp så är breda skor med lite mjukare gummi perfekta för dig. Om du brukar jogga på vägar gjorda av asfalt så borde du välja sulor som är hårdare och tåligare. Om du är plattfotad så bör du välja skor som har en mycket lägre sula och som har en lite annorlunda form än de flesta sportskorna och vi kan definitivt hjälpa till om du har några frågor kring val av dina nya sportskor. Kontakta oss eller kom in till någon av våra affärer om du vill veta mer!