Dölj filter
Filters 0
Sortera efter:
Filters 0

Tennisväskor, tennisfodral och ryggsäckar

På Decathlon har vi ett brett utbud av tennisväskor att välja mellan, så att du kan transportera din utrustning från A till B med stil. Bär dina racketar, bollar och kläder i din tennisväska och kolla även in våra tennisryggsäckar, perfekta när du vill resa lätt.

Dölj filter
Visa filter
·
13 produkter
Sortera genom:

Tennisväskor är ett utmärkt sätt att transportera allt du behöver för en tennismatch. Våra racketväskor är tillräckligt stora för att rymma flera tennisracketar och bollar, samt dina kläder och tennisskor, så att du slipper bära runt på flera väskor.

De flesta tennisväskor för herr och dam är utformade som ett racket och kommer med remmar så att du enkelt kan bära dem på ryggen. Välj bland toppmärken inom tennis som Head, Wilson och Babolat med olika designer som passar just dina behov. Vi har även tennisracketar, tennisbollar, tenniskläder och -skor i vår tennisavdelning.

När du letar efter tennisväskor för dam eller herr vill du att de både ska se bra ut och vara praktiska. Tennisväskor brukar vanligtvis kategoriseras efter det maximala antalet racketar de kan transportera. De vanligaste storlekarna på tennisväskor kan delas in i tre olika kategorier: väskor för upp till 3 racketar, väskor för upp till 6 racketar och väskor för upp till 9-15 racketar.

Väskor för 3 racketar har oftast ett enkelt fack, perfekt för hobbyspelare som bara behöver racketar och bollar. Väskor för 6 racketar har två fack och är anpassade för klubbspelare som oftast bär med sig racketar, tennisskor, en handduk och drycker. Väskor för 9-15 racketar har oftast tre eller fler fack, idealiska för turneringsspelare som bär flera racketar, extra kläder och annan tennisutrustning.

För dem som bara har ett par tennisracketar och minimalt med utrustning att bära med sig, kan en tennisryggsäck vara ett bra alternativ. En tennisryggsäck har den perfekta storleken för två vuxen- eller juniorracketar och lite kläder, perfekt när du vill resa lätt! Du kan också titta igenom vårt sortiment av tennisaccessoarer för att hitta allt du behöver för att spela tennis.